Edzek, de nem fejlődök. Mit tehetek?
A helyzet az, hogy ebben a hónapban lesz 1 éve, hogy edzek folyamatosan, de semmi különbség.. az első pár hónapban jöttek fel a kilók, de azóta semmi.. Eszek, de ugyanúgy semmi. Az edzésemre gyanakszok, eddig mindig úgy csináltam, hogy: Hétfő mell/tricepsz kedd: Hát/bicepsz
szerda: pihenés, csütörök: váll, csukja , péntek: láb.
El vagyok kenődve.. amíg látom, hogy mindenki fejlődik, én ugyanott toporgok, pedig lelkiismeretesen edzek.
Az osztályomban is mindenki "nevet", hogy edzek de nem látszik semmi.
Ötleteket kérnék, illetve segítséget, hogy MILYEN gyakorlatot csináljak, vagy hogyan tovább? Már az is megfordult a fejemben, hogy szteroid, meg a többi fost magamba szúrom, de természetesen sosem szedtem ilyeneket, és nem is fogok, bármennyire keseredjek el.
17 éves vagyok, fiú.
Akkor már csak a stílusodon kell dolgoznod Herold és jó leszel. :)
Nem volt fer, hogy így beszoltál a kérdezőnek.
17 éves kisfiú!!!!!!!
Hova akar még nagy izmokat? Fog majd férfiasodni, pár év múlva (ha nem túl ektomorf).
Pontosan ezért edzek. Maholnap férfivá cseperedek, nézzek is ki úgy. Rendesen feszéjez, amikor kis nyikhaj emberek vesznek körül, és hogy én is az átlag fizikumhoz tartozok (se nem vékony, se nem izmos, de viszonylag jó). Nekem ez nem elég, szikla akarok lenni. :D Persze nem csak beszélek, ezért képes vagyok tenni, folyamatosan dolgozok, hogy legyen pénz az étrendemet minden hónapban összerakni, magamra főzök, emellett tanulok és edzek is. Tehát nem sajnáltatni jöttem ide magam, hogy nem nőnek az izmok, hanem segítség kellene, amit javarészt meg is kaptam.
A napokban elkezdem kiszámolni a makrót, és úgy összeállítani egy étrendet, valamint az edzéstervemet is átkoreografálom.
Köszönöm az eddigi segítségeket, ha valakinek lenne még pár gondolata, nyugodtn ossza meg! :)
Ennek a mondatnak nincs értelme, totál helytelen így megfogalmazva:
"Egyébként meg én akkor röhögtem jót, amikor mindanyiótok félmesztelen- alúl boxer alsós gatyában pozoló képeteket megláttam!"
mindannyiótok képeteket- ilyen kapcsolat nincs. Mindannyiótok képeit. Így lenne helyes. Olyan sincs, hogy mesztelen. Meztelen van. Tanulj még inkább, mert nem az a gáz, ha nem vagy izmos, hanem az, ha buta vagy.
Meg nem tudom miről beszélsz, Herold sem boxerben van a linkelt képen, rólam meg ezt láthattad:
Jézusom, mennyi megmondó, másikat lealázni vágyó, magamutogató ember van itt!
Über gáz! Nehogy valaki itt kérdezzen!
Gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!