Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzós edzés és diéta mennyi...

Súlyzós edzés és diéta mennyi idő alatt hoz formába? Tud alaki segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Megelégeltem a küzdelmet a testemmel. Fél év koplalás után feladtam a harcot és visszahíztam 12 kilót, amit lesanyargattam magamról. Az egészségi állapotom rohamosan csökkent és úgy érzem, hogy egészséges keretek között kell tennem a saját egészségemért.

Több betegségem is van, például psoriasis, autoimmunitás és a kezelések miatt gyakorlatilag minimálisra csökkent az immunrendszerem, ezáltal sokat betegeskedek. Ráadásul még az étkezésem sincs és lusta is vagyok. Ezen most változtatni szeretnék. Jelen pillanatban is kórházban vagyok és rájöttem, hogy ez nem a jó út.

Alapjáraton átlagos testalkatom van, magas testzsírszázalékkal. 170-172cm körül vagyok, és valahol 63-65kg körül. 17 éves vagyok.

Úgy döntöttem, hogy diétázni kezdek, kalóriaszámlálással és a makrók betartásával. Ez a része könnyebben fog menni, mert a koplalás által megtanultam számolni. Csak akkor nem tartottam be azt, amit kellett volna :)

Emellett szeretnék edzőterembe járni, csak kicsit félek. Nem értek az edzőtermi gépekhez és nem szeretnék senkit sem zavarni a bénázásommal. Úgy gondoltam, hogy heti 2 alkalommal mennék súlyzós edzésre és 3 alkalommal spinningre (a térdem miatt fontos, orvos javaslata miatt kezdtem el).

Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan kezdhetnék bele ebbe az egészbe úgy, hogy eredményes lehessek?

2016. júl. 31. 17:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
5-6 év
2016. aug. 5. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!