Kockás hasat szeretnék, milyen diétát javasoltok? (Többi lent)
175 cm és 75 kg vagyok (23/f).Nem vagyok kövér, de van egy kis felesleg a hasamon.Nem vagyok otthon a témában, annyit tudok, hogy 80%-ban a diétától függ, hogy valakinek kockás hasa van e.Olvastam, hogy leginkább a szénhidrát mennyiséget kell levinni, illetve minél több fehérjét kell bevinni.
Tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy mit javasolnak akár diétának, akár edzésnek.Én edzésnek a futás,kerékpározás,sétálás kombóra gondoltam.Ez elegendő lenne egy megfelelő diéta mellett?
Előre is köszi a válaszokat!
Baromság ez a minél több fehérjét bevinni dolog. 2g x ttkg fehérje elég naponta. több nem kell, mert nem leszel vele izmosabb, csak drágábbat szarsz. Naturálban ennyi kell.
A ch-t kell csökkenteni olyan szintre, hogy tudj fogyni zsírból. És kellene heti minimum 3-4 aerob edzés (amit írtál) is. Persze anélkül is lehet fogyni, de így könnyebb, meg jobb az anyagcsere.
Köszi a választ!
Bocsi a tudatlanságomért de a 2g x ttkg az pontosan mit is jelent? Ha jól értelmezem ez az én esetemben 2g x 75, tehát napi 150 g fehérjebevitelt jelent.Jól értelmezem?
Illetve a ch-t mennyire csökkentsem?Számszerűen be lehet ezt is határolni vagy majd menet közben kiderül?
Jól értetted.
Ch az mindenkinél más. Van aki 4g x ttkg-nál is kalória deficitben van, nekem 2g x ttkg alá kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!