Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockahasra milyen diétát...

Kockahasra milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés

módjára és menetére is kíváncsi vagyok...

köszi :)

2012. máj. 10. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Szálkásító diéta kell, napi 3g*testtömegkg fehérje és 1,5-2g*testtömegkg ch.

ezekből kellene összerakni:

fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch: zabpehely, barnarizs, főtt krumpli, sok zöldség, teljes kiőrlésű kenyér.

Itt vannak mintaétrendek: [link]

2012. máj. 10. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:

igen, kb ez az amit követek 4 honapja, de nem változtam sokat... :// alapvetően elég szálkás vagyok - kb tiszta ér vagyok mindenütt, csak a hasam löttyett :P amit nem értek, miért, hisz sehol máshol nincs egy gramm zsir se, és ezért nem tudom, hogy most akkor diétázni kell, vagy csak ártok vel..szóval igazából nem tudom, azért kértem segitséget... van tipped/ tippeitek?

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!

2012. máj. 10. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor még lejjebb kell hozni a ch-t. illetve hintáztatni kell, néha 4-5 naponta vissza kell tölteni, hogy ne lassuljon be az anyagcsere. Még több aerob edzés kellene, akár 4-5 nap mehet 40-50 perc szobabicaj, ellipszis tréner, vagy kocogás.
2012. máj. 10. 19:56
 4/9 A kérdező kommentje:
oké köszi, remélem segiteni fog :)
2012. máj. 10. 20:11
 5/9 A kérdező kommentje:
ja, még annyi hogy a folyamat felgyorsitásához ajánlasz vmi zsirégetőt, vagy nemtom, vmi ilyesmit :D ?? (nem értek nagyon az ilyenekhez..)
2012. máj. 10. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Legjobb erre az L-karnitin, fél órával 1-2g edzés előtt.
2012. máj. 10. 20:17
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :))
2012. máj. 10. 20:24
 8/9 anonim válasza:

Én csak annyit tennék hozzá az eddigi válaszokhoz, hogy érdemes a helyes táplálkozás mellett felhagyni az alkohol fogyasztásával (ha nem inge, ne vegye magára ugyebár :)).

Egyébként ha kíváncsi vagy további tippekre, figyelmedbe ajánlanám a következő oldalt is, ahol egyebek között pontosan erről a témáról van szó.

[link]

2012. máj. 13. 20:36
 9/9 A kérdező kommentje:
áhh, kösz szépen! :)
2012. máj. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!