Ha heti 3-szor úszom min.1 km-t, fél év alatt lehet látható változás a felsőtestemen? És egy év múlva?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 15:33
11/20 Klanwarrior válasza:
Cortez, a te szemed már hazudik picit, átlagembereknél ez is izmos kategória, anyum akarta, hogy ússzak, vízilabdázzak, mert hogy ők izmosak, jól néznek ki(nem csak anyum van ilyen véleményen a pólósokról.). Persze nem hasonlíthatóak egy testépítő-fizikumhoz, átlagemberhez mérten viszont igen is izmosak.
12/20 Szergej55 válasza:
Jó, de az átlagemberhez képest mi nem izmos? :D
13/20 Cortez70 válasza:
De ne az átlaghoz viszonyítsunk már a testépítő kategóriában. Én nem vagyok testépítő versenyző, de 3-szor izmosabb vagyok ezeknél.
14/20 anonim válasza:
ez testépités kategória, itt súlyzós edzést végző emberekhez hasonlitunk mindent, és mikor a 16 éves lee priest 10x izmosabb mint a világbajnok úszók, miről beszélünk?
17/20 anonim válasza:
amikor irtam még nem olvastam cortez kommentjét, na. kb ugyanazt irtuk le, de szerintem ez igy is van, elvégre ez a csoport erről szól.
18/20 anonim válasza:
amúgy aki lepontozgat attól várok egy képet egy izmos úszóról vagy vizilabdásról!
19/20 Klanwarrior válasza:
Nem minden troll ír kommentet vagy kérdést. Van, aki csak nyomkodja a piros kezecskét. Mit lehet tenni? ...
20/20 anonim válasza:
A birkózás,cselgáncs hozza inkább az izomzatot,nem az úszás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!