Szálkásításkor mennyi kcal-t vigyek be?
Figyelt kérdés
86-87kg vagyok, mennyi kcalt kéne bevinnem? Tudom, hogy egyénfüggő, de nem tudom, hogy nekem mennyi kéne.2016. júl. 20. 21:29
1/7 anonim válasza:
anyagcsere függő, mindenkinek más. ki kell tapasztalni.
2/7 Klanwarrior válasza:
A fehérje és a CH is 4kcal/g, a zsírok meg 9kcal/g.
Neked kell kb 170g CH(bár ez is egyénfüggő), 200g fehérje, és 60g zsír.
370x4+60x9=1480+560=2040 kcal.
Nagyjából ennyi kell ;)
3/7 anonim válasza:
Minek neki 200g fehérje? Akkor kellene, ha 100kg lenne zsírmentes tömeggel, de mivel szálkásít, így biztos, hogy zsírosan 87kg, amiből nagyon jóindulattal levonunk csak 10kg-ot és még akkor is marad rajta zsír, tehát kicsit zsírosan is, de 77kg-ra bőven elég számolni a fehérjét, ami jóindulattal 150g-ra jön ki napi szinten.
4/7 Klanwarrior válasza:
Igazad van, kövezzetek meg! :D
Egyébként szálkásításkor nem árt a fehérjét 2g/ttkg fölé vinni :)
6/7 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni, de a 2000 kcal kiindulópontnak szerintem megteszi. Igaz, ismerek olyat, akinek 65 kilósan kellene ennyi, de neki az átlagosnál gyorsabb az anyagcseréje...
Az aktivitáson és az enyéni jellemzőkön nagyon sok múlik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 21. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!