Ha a teljestestes edzés jobb, mint az osztott, miért edz mégis mindenki osztottan?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 20:44
32/53 anonim válasza:
A zsido es a muzulman vallasban a disznohus tiltott etel.
34/53 Cortez70 válasza:
Nekem belefér néha karaj, comb. Persze eszek halat, marhát, vadhúsokat is, nem csak csirke van.
35/53 likebike válasza:
Semmi baj nincs vele.A zsidók meg a muzulmánok a csirkét meg a tojást tolják helyette:)
36/53 anonim válasza:
És ha az a Cortez mond valamit az úgy is van?
Talán ő a magyar Stephen Hawking?
Vagy valami neves kutató professzor?
De nyugtassatok meg, hogy ugye minimum doktori fokozattal rendelkezik, hogy így isszátok minden szavát.
Megint lehet nevetni: a vallási példa csak azt a célt szolgálta, hogy érzékeltessem, hogy a zsidók már milyen rég óta nem esznek sertés húst.
Tehát az indoklásom, hogy miért ne együnk sertés húst nem vallási hova tartozásommal indokoltam, értsd: nem azért mondom hogy ne egyél sertést mert zsidó, muszlim vagy XY vallású vagyok.
De kösz, hogy ti ezt se fogjátok fel, okoztatok megint egy vicces 20 másodpercet :D
37/53 anonim válasza:
En ugy gondolom aki 30-35eve benne van a dologba pl cirtez az azer erthet hozza nem?
38/53 Cortez70 válasza:
Nem isszák a szavaimat. Általában lepontoznak. Amúgy doktorim nincs, sima élelmiszermérnök vagyok. A melómhoz elegendő.
39/53 anonim válasza:
Nyilván ért hozzá, de az interneten egy ismeretlen nickneves ember szavait gondolkodás nélkül megfogadni nem naivság hanem az agy hiányának tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!