Ha a teljestestes edzés jobb, mint az osztott, miért edz mégis mindenki osztottan?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 20:44
21/53 anonim válasza:
Ez is egyfajta digitális óvoda, csak itt fejlődés helyett rombolódnak az agysejtjeim a hozzászólók felfogásától, lexikális tudásuktól és logikai képességüktől.
22/53 likebike válasza:
Akkor el is húzhatsz,Caesar.
24/53 anonim válasza:
Nem, amióta itt "levegőzök" sokkal vidámabb vagyok a sok-sok értelmes válaszadók miatt téged is beleértve :)
Te vagy a sertéshús zabáló ugye?
25/53 anonim válasza:
válaszadó miatt*
Mondom, hogy pusztítjátok az agysejtjeim :D
26/53 anonim válasza:
Amugy igen jokat lehet nevetni a kommenteken
27/53 likebike válasza:
Már nem ettem sertést egy éve,nyugodj meg.A csirkét preferálom,de hülyeség azt mondani,hogy káros.De te az vagy.
28/53 anonim válasza:
Ne bantsatok 41%-ot. Ti mikor kikapcsoljatok a gepet elitek az eletetek de akinek a legjobb szorakozasa, hogy gyk-n trollkodik az kap eleg pofont az elettol. En kicsit sajnalom.
29/53 Cortez70 válasza:
Én néha eszek disznóhúst. Mi a gond vele?
30/53 likebike válasza:
Cortez,az egyik kérdésnél ott pofázott,hogy ne együnk disznóhúst,mert ilyen szar meg olyan káros,én meg azt mondtam,hogy néha simán beilleszthető az étrendbe.
Látod 41%-os,Cortez is azt mondja,hogy semmi baj nincs vele,ő itt a legtapasztaltabb és eléggé brutál a formája:DDD.Szóval érti a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!