Ismeritek Terry Crewst? Lehet fura dolog, de már egy ideje foglalkozom testedzéssel ( 4 éve) és mindíg olyanokkal motiválom magam, hogy keresek egy olyan személyt aki naturálként edz és mégis eszméletlen teljesítményekre képes.
Figyelt kérdés
Viszont most találkoztam egy oldallal, ahol Terry Crews , azt állítja magáról, hogy szteroidok nélkül, töménytelen mennyiségű vitaminnal érte el azt a szoborszerű testet, ami neki van. Ha ez igy van bizony le akalappal az ember előtt, meg amúgy is, mert gondolom egy ilyen testet gyógyszerekkel sem lehet pikk pakk elérni. Viszont a kérdésem az, van olyan az ismeretségi körötökben, aki képes volt, ilyen , vagy hasonló testet elérni naturálként?2016. ápr. 2. 13:56
1/11 A kérdező kommentje:
Tudom mondani bármit lehet, egy ujságírónak, de ha jól fordítottam a cikket, ő példaként próbál szolgálni, a testedzéssel foglalkozóknak, hoggy így is lehet, koksz nélkül. Még egyébként Dwayne Johnson az akiről nem tudom eldönteni, hogy ő valóban tiszta.
2016. ápr. 2. 13:59
2/11 anonim válasza:
Ez a pali nem naturál. Amúgy meg egy bohóc.
4/11 anonim válasza:
Dvéjn dzsondzonról nem tudod eldönteni, hogy cuccos e?:DD hány éves vagy 8?
5/11 Cortez70 válasza:
Crews és Johnson is koxol. Ennyi. Közelükben sem leszel kox nélkül.
6/11 anonim válasza:
Főleg, hogy te még fehér is vagy (legalább is sejtem)
7/11 A kérdező kommentje:
Basszus , ez a borzasztó. El akartam hinni. Rossz rádöbenni h cucc nélkül nem fog menni
2016. ápr. 3. 02:11
8/11 A kérdező kommentje:
Közelembe nincs olyan aki cuccolna igy sajnos nem tudom jol megitélni ki az aki tiszta. Egyébként nincs a cuccal semmi gond, csak ne adnák az ember alá a lovat, h ök naturálok.
2016. ápr. 3. 02:22
9/11 A kérdező kommentje:
Jaa amugy igen fehér vagyok de nem 8 hanem 28 :) a cég ahol sokéve dolgozom, csinált nekünk eggy naagyon fullos konditermet, oda még nem tört be a piac :) meg amugy is max 10 en járunkösszvissz
2016. ápr. 3. 02:36
10/11 anonim válasza:
Ez a terry tényleg kokszolt vagy kokszol.mondjuk cortez szerint mindenki cuccozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!