Ez a kajálási dolog mégis hogyan kivitelezhető (testépítés)?
mark86
igen,a gyomrod tágulhat,de az is előfordulhat hogy valamit rosszul/lassan emésztesz! ezt ki kéne tapasztalni! pontosan miből mennyit eszel? tutira jól számolod? számolod egyáltalán?mert én 85 kiló vagyok, megeszek napi 2gramm fehérjét és 4gramm ch-t/tskg mégis állandóan éhezek! ;)
Úgy kivitelezhető, hogy nem kislány vagy. Untam a rizst, a csirkét, mindent, öklendeztem amikor a számba vettem a kaját, de letoltam. Ennyire egyszerű.
Pár napra vedd el a ch-t úgy rendesen, cseréld le zöldségre a rizst. Pár nap után nem lesznek ilyen problémáid.
1) hozzászoktatás kérdése 2) vannak alternatívák... 3)kiegészítő ételek, amik semlegesítik a húsundort, v. pont éhségfokozók...
Greg majd ad terméktanácsot... ;) Én a GG-re szavazok...
mark86
beb@szik ha már kezdőként szedni kell valamit! mi lesz később mikor dupla adagot kell letolni?
Először is tudnunk kéne, mennyi az annyi.
75 kilósan gondolom nem 1kg csirke meg 600 g rizs a napi kaja.
Ha nem tudod legyűrni egyáltalán, akkor emésztőenzim, de az se jó megoldás, mert egy idő után a szervezeted hozzászokik, lecsökkenti a saját termelést. De kipróbálhatod, csak ne nyomd sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!