Ha a teljestestes edzés jobb, mint az osztott, miért edz mégis mindenki osztottan?
Ki mondta, hogy jobb?
Néhány "okos" szokta javasolni a kezdőknek, de ez is hülyeség.
Az csinálja a teljes testes edzést... inkább ne csinálja senki, mert nincs értelme, triviális nem?
Amatőr edzőteremkedvelőknek nem ér semmit a teljes testes nevetségesség.
Akinek nincs ideje és vagy más sportot űz, annak megfelelő lehet a teljes testes vetkőző sorozatos tv film.
A 41%-os kocsog mindenre ellenkező választ ír, mint mások. Izomtalanra írja, hogy nagyon izmos, stb. Sima troll. Le kell szarni.
Amúgy kinek mi jön be. Kezdőknek jobb a teljes testes és sok naturálnak is. De egyénfüggő és lehet időnként váltogatni is osztottal.
#4 Ez a disznóhúsellenes csávó,nem?
Minek eddzen egy totál kezdő osztottan,ha azt sem tudja,hogy kell edzeni?Alapgyakorlatok kellenek,agy-izom kapcsolat meg az elején úgyse bírna csinálni annyi sorozatot egy adott izomcsoportra.Én már nem edzek osztottan,mert jobban fejlődök a teljes testessel és nagyobb a kedvem az edzéshez.Kinek mi jön be.De gy biztos:kezdőként sz@rt se fog érni és 1 hét után abbahagyja,mert nincs eredménye.
Én pl teljes testet edzek mindig,mert jobban szeretem átmozgatni mindenem egyszerre mint osztottan.
Mi az a sárga kapszula?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!