Az káros ha 15 évesen 20kg-os egykezes súlyzót használok, és 50-el nyomok fekve?
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 20:48
21/25 Cortez70 válasza:
Frissítem a tudásom, nyugi. Amúgy meg higgy amit akarsz, magasról leszarom, hogy egy névtelen kisgyerek nekem mit ugat a gyakorin. Ennyi.
22/25 anonim válasza:
Teljesen igazad van, abban, hogy noname kisgyerek mit ugat, én is pont ennyire hiszem azt, hogy te mérnök vagy, vagy, hogy a sárga kapszula szintjénél többet tudsz a dolgokról (ami kb a kezdőknek mond egy két hasznos dolgot, de pont annyi marhaság is van benne) szóval ez kölcsönös ;)
(de már megint általánosítasz, és azt gondolod, hogy itt mindenki ugató kisgyerek csak te vagy trolibusz... mégiscsak gond lesz azzal a mérnökséggel, ott azért szélesebb látókör kell :))
23/25 Cortez70 válasza:
Mit nem értesz azon, hogy leszarlak?
24/25 Cortez70 válasza:
Majd ha névvel írsz ey mutatsz magadról jobb formát nálam, akkor ugathatsz. Addig leszarlak.
25/25 sz.Ricsi99 válasza:
Szia! Fekvenyomást nem igazán javaslom amíg nem építed fel a megfelelő vázizomzatot! Ha már most elkezdesz fekvenyomni akkor nagy eséllyel úgy jársz, mint én...15 évesen 55kilóval nyomtam fekve és most 17 évesen már akárhogy melegítek be fájni szokott a vállam és a csuklóm. Ez a sport amúgy is eléggé gyilkolja az izületeidet, hátmég ha észnélkül csinálja az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!