1 banán, 100gr zab meg 40g protein por, minden reggel így eszem a kávé mellé, és így csúszik. Persze 3-4x ekkora mennyiségeket csinálok 1xre, h csak 3-4 naponta kelljen sütnöm, csak az 1 napi arányokat írtam.
2016. júl. 10. 15:57
13/24 A kérdező kommentje:
Tök jó, köszönöm :)
2016. júl. 10. 17:33
14/24 anonim válasza:
Szia én olyan 80 g-ot eszek, natúr alacsony zsírtartalmú joghurttal.
Én nagyjából egy éve kezdtem el újra enni.
Amikor gimis voltam sok éve és gyúrtam akkor raktam bele proteinport is.
Mostmár nem rakok bele. Nagyon szeretem és nagyon jó h utána du 2 ig nem vagyok olyan farkaséhes.
Most mondták egy műsorban, hogy a zabpehely nem jó kaja , mert magas a glikémiás indexe? Erről mi a véleményetek?
2016. júl. 11. 20:35
15/24 A kérdező kommentje:
Hát pont, hogy alacsony a GI-je :D
Ezért telít el órákig... Sokáig emészted :)
2016. júl. 11. 22:01
16/24 anonim válasza:
alacsonynak nem mondanám, inkább közepes. de amúgy nincs összefüggés a GI és az között, hogy meddig tölt el. pl a rizsnek brutálisan magas. ezért kell mindent zöldséggel enni.
2016. júl. 11. 22:03
17/24 Cortez70 válasza:
Magas a zab GI-je??? Viccelsz öcsi? Nézd már meg egy táblázatban, van elé ga neten. Beszarás mi megy itt.
2016. júl. 12. 05:18
18/24 anonim válasza:
' vödörrel, keverve némi búzával és kukoricával. Téli időszakban napraforgót is teszek bele. Általában vízzel iszom.
2016. júl. 13. 14:52
19/24 anonim válasza:
Általában 150 grammot vízben és eritrittel édesítve kevergetve főzök 5 percig, aztán áll 5 percig fedő alatt amikor is kap bele 6-7 szem fekete mazsolát ami szépen megszedi magát. Esetenként a tányéron szétterített kására teszek túrót is ami vaníliával van ízesítve, de a kaporral is megállja a helyét és hogy fokozzuk az élvezeteket némi idénygyümölcs pl , meggy nektarin is kerülhet a tetejére. A kardamonnal fűszerezett zabkása sem rossz aszalt sárgabarackkal és dióval.
2016. júl. 13. 18:45
20/24 Juliusz48 válasza:
Ánusz doktor csak nem disznóként írogatsz nekünk receptet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!