187 cm/69-70 kg-osan nagyon vékonynak számítok? Ez a reggel ehgyomorra es wc utan mért súlyom.
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 13:15
1/7 A kérdező kommentje:
Testzsiromat azt nem tudom mennyi, de szerintem olyan 10-12% korul lehet.
2016. jún. 8. 13:18
5/7 anonim válasza:
Vékony és igen kis izomtömegű egyszerre, ez még a számokból is látszik. Már ha megvan mind a 4 végtagod.
6/7 anonim válasza:
Én 182 centisen voltam (valamikor) 70 kg és úgy néztem kki mint egy etióp menekült. Ráadásul te magasabb is vagy.
7/7 anonim válasza:
Előző, ebből azért nem lehet extrapolálni, van, aki a te számaiddal még picit pocakos, mert oda hízik... Vagy nem kicsit az, mert izma az csak minimálisan van. Persze az első esetet sem vádolhatjuk különösebb izomzattal.
De a kérdező már csak vékony lehet ilyen számokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!