Mikor hasznosabb futni, ha testzsírszátalékot szeretnék csökkenteni? Reggel vagy este?
egyébként 162 cm 70 kg-os lány vagyok
és az étrendem: Reggeli: 40 g zabpehely 2 dl 0,01%-es tej
Tízórai: 1 alma
Ebéd: 110 g párolt csirkemell, zöldségköret(répa,cukorborsó)
Uzsonna: 50 g zsírszegény túró
:DDDDDDDDDDDDDD
ez neked étrend? + tejet iszol pucolás alatt? uram isten
egyik ismerősöm mondta, hogy ez így jó lesz :D
miért mi ezzel a baj? :D
ha ennyire sz*r akkor nem is csinálom..
tudsz nekem írni egy étrendet? :D
megköszönném :)
brutálisan kevés, 70 kiló mellé pucoláskor minimum 140 g fehérje kell, abba a csirkébe meg van kb 20 g, ami szerintem picit kevesebb, mint a 140... meg az egész vicc, ki rak neked ilyet össze??
reggeli: zab + gyümölcs + tojás
ebéd: rizs + csirke + zöldség + olajos magvak
vacsi: durumtészta + tonhal + gyümölcs + olajos magvak
lefekvés előtt: túró + tál vegyessaláta.
ez most csak egy gyors példa, de én annak a hive vagyok, hogy minél több féle kaját egyél, igy biztositod az ásványianyag és vitaminszükségleted, egy étkezésen belül legalább 3 féle ételt kéne fogyasztani, de a több jobb lenne. zöldségekben minimális a kalória és a ch, szóval azokat emeld, brokkoli, kelbimbó, spenót, de mehetnek NEMCUKROZOTT káposzták is, vagy savanyuságok is akár
hűűűű, hát ezzel az étrenddel nem fogok éhezni legalább :D
a másiktól mire hazaértem kopogott a szemem az éhségtől komolyan .. :D
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! :))
nincs mit, ne éhezz, ne koplalj, egyszerüen probálj belőni egy olyan mennyiséget, ami 10-20% kevesebb a napi kalóriaszükségletednél, ne olyat, ami fele annak, amit ennél, mert úgy több izmot vesztel, és a szervezeted jobban ragaszkodik a zsirhoz, ha éhezel.
szépen lassan kell fogyni, heti 0.5-1 kiló zsirnál ne is többet, az már nem egészséges.
igen, ezzel megszívtam...
már leadtam kb 18 kg-ot, de zsírból nem nagyon ment, ugyanis a testzsírszázalékom jelenleg 43% körül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!