Klanwarrior kérdése:
Ti mennyi zabot esztek meg reggel, és azt mivel/hogyan eszitek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 09:16
1/24 Cortez70 válasza:
Kb 80 g. Proteinnel. De ez tök mindegy, mert nem ez számít, hanem az egész napi étrend. Meg mindenkinek más a tápanyag igénye.
2/24 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok a ti "recepteitekre", mert én reggel 80g-ot megeszek, de napról-napra nehezebben csúszik :/
2016. júl. 10. 09:34
3/24 Cortez70 válasza:
Van aki tesz bele gyümölcsöt vagy kókuszreszeléket, diót, stb. Úgy ízesíted ahogy akarod. Sőt zabot sem kötelező enni. Beviheted mással is a tápanyagokat.
4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Cortez-Papa :D
Ha már itt vagyunk, nem szeretnék újabb kérdést kiírni: Reggel mehet tojás? Vagy este? Esetleg mindkettő?
2016. júl. 10. 09:57
5/24 Cortez70 válasza:
Este és reggel is mehet. Abszolút megfelelő kaja.
6/24 anonim válasza:
200g-ot tolok, fehérjével esetleg minimális fagyasztott gyümölcsel leturmixolom. Nem tudom 80g-ban mi tud nehezen csúszni. Az nekem egy nagyobb korty.
7/24 A kérdező kommentje:
Durva.. :D
Kicsi vagyok még akkor :)
Bár te gondolom, nem most kezdted.
2016. júl. 10. 11:43
8/24 Cortez70 válasza:
Nem ezen múlik, hogy ki mikor kezdte. Monty több ch-t ehet. Ennyi. Nekem meg elég egész évben napi 150g max. Ebbe nem fér bele sok reggel ha máskor is akarok ch-t enni. Simán megennék én is 200 grammot. Én meg 30 éve edzem, szóval nem ezen múlik. Remélem erthető.
9/24 anonim válasza:
Ja, nem azért eszem ennyit mert ekkora állat vagyok, csak rengeteg ch-ra van szükségem és ha 200 alá megyek csak maganat szivatom.
10/24 anonim válasza:
100 g megy, leturmixolva gyümölcsel és jéggel.
zabos smoothie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!