Mitől ilyen izmosak a 20 év körüli srácok? Többi lent
Figyelt kérdés
Én 6 éve edzek, igyekszem mindenre odafigyelni, látom is a fejlődést, de mostanában egyre több az izomtól dagadó karú fiatal (18-20 évesek).
Mitől érnek el ilyen "eredményt"? Szednek valamit? Mert nekem is van olyan ismerősöm aki elég gyorsan lett igen izmos és tudom, hogy nem jár több éve heti min. 4x konditerembe..
Köszönöm az építő válaszokat! :)
2016. júl. 2. 20:48
31/31 anonim válasza:
Akaraterő az egész. 20 éves vagyok, megbámulnak azért itt-ott, de sokat olvastam, Montiéktól kikupálódtam itt, tudom mi az eredmény, mi nem az, mi cucc, mi nem. 17-8 évesen kezdtem, fél évig kb belerázódtam, azután tojáson,zabon,cottage cheesen, túrón, tápkiegen, tk kenyeren, pufirizsen meg salátán éltem. Felpakoltam 15 kilót nagyjából, és sikerült elég száraznak maradnom ezalatt. Mindezt úgy, hogy szerencsére jó a genetikám, így egy lassú tömegeléssel 3 év alatt 15 kg. Van egyébként valami abban amit kérdezel kérdező. Ennek az oka a megváltozott értékrend. Fellépsz facebookra, de főleg instagrammra, és mit látsz? Lazar Angelovok világszerte többszáz ezer like-al és mindenki ezeket látja, minden nő ezt tartja alap fizikumnak, alap elvárásnak egyre fiatalabb kortól kezdve. Ehhez próbál igazodni mindenki. Ennek érdekében persze sokan hozzányúlnak a cucchoz, amit a dealer a terembe kínál, vagy akárhol. Csak kevesen értik meg azt miről szól ez a sport. A fiatal kondisok 90%-a azért jár terembe, hogy kiemelkedjen a többiek közül, és alfahímmé váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!