A fegyencedzésben miért vannak 20 körüli ismétlések?
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 12:12
2/4 anonim válasza:
A könyv szerint az ízületek védelme miatt. A mesterlépéseknél pedig szerintem csupán erőfitogtatásból, mert milyen menő végső célként leírni pl. 100 db zárt lábas egykezes fekvőtámaszt (ami sikerülhet is, ha történetesen Son Goku-nak hívnak :D).
3/4 anonim válasza:
Egyrészt valóban az ízületek miatt.
A másik szerintem a marketing. A sok ismétlés miatt nagyobb eséllyel sikerül a következő szint, ami pedig azt jelenti, hogy nem hajítja el az illető a könyvet, mert hülyeségnek tartja és teljesíthetetlenek a lépések.
Legalábbis szerintem
4/4 anonim válasza:
Nem 20 körüli ismétlések vannak, te szerencsétlen, hanem több gyakorlatnál annyi a haladószint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!