Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 20 körüli ismétléssel lehet...

20 körüli ismétléssel lehet izmot építeni, ha megvan a progresszió?

Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi a szarnak ennyi ismétlés? Nem lesz ennyivel hosszútávon semmilyen progresszió.
2016. máj. 10. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha kicsit kutakodsz rengeteg olyan testépítőt találhatsz aki mindig is 20 vagy még magasabb ismétlésszámmal dolgozott. És eszméletlen testet tudtak felépíteni.

Persz sok mindentől függ. Pl nem light-os 20-as ismétlésről van szó, hanem felső határokat feszegető ismétlésekről.

2016. máj. 10. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha csak az a nagy különbség, hogy en most egy felételezett NATURÁLNAK válaszoltam. És ez nagyon nem mindegy. Kutakodjál meg barátom és megérted.
2016. máj. 10. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Monty. Már mint én kutakodjak? :)
2016. máj. 10. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen te. Amiről te beszélsz az naturáloknál nem működik. Lehet néha pumpálgatni egy jót, de így felépíteni egy edzést hozzánemértés és hülyeség. Kokszal más tészta.
2016. máj. 10. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Dehogy nem működik. Ott van, hogy sok mindentől függ. Atom Anti 40 kilóval és 130 cm, nem valószinű, hogy nagy állat lesz. De jó genetika, jó kaja, kitartás sok mindent eredményezhet.
2016. máj. 10. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ok, te megmagyarázhatod azt is,hogy az ég narancs sárga. Biztos hatalmas tömeget építettel ezzel a módszerrel én hiszek neked papa.
2016. máj. 10. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:
én addig el se tudnék már számolni szerintem.
2016. máj. 10. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel alapgyakorlatokkal nem lehet ilyen magas ismétlésszámon edzeni hatékonyan. És ezek számítanak. Gondolj bele egy fekvenyomás, guggolás, felhúzás, állva nyomás kb. 5másodperc. Ha nincs szünet az ismétlések közt ez 1 teljes perc.
2016. máj. 10. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
magas ismétlésszámmal max az állóképességet lehet fejleszteni,d e ez testépités, és nem crossfit.
2016. máj. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!