20 körüli ismétléssel lehet izmot építeni, ha megvan a progresszió?
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 18:35
11/13 anonim válasza:
Teremben beszélgetett 2 fazon az ismétlésekről, ki mennyivel dolgozik. Az egyik mondta hogy 8-12 között, mire a másik 8? hülye vagy? az már kardió! :D Én jót röhögtem, ha kisarkítva is, de van mondanivalója. Le kell vinni 3-8 ismétléses tartományba az alap gyakorlatokat, másképp sem a tömeg sem az erő nem jön.
20 ismétlés első sorozatnak jó lehet, vérbőséget vagy/és előfárasztást csinálni az adott izomnak, másra nem jó. Még állóképességre sem, mivel ahhoz meg alacsony a 20 ismétlés. Kb. semmire sem jó.
12/13 anonim válasza:
Molnar Peti az alapgyakorlatokat alacsony ismetlessel csinalja, az izolaciosakat pedig 12-15. De ez szerintem nala is csak az izulet vedelme miatt van, hogy hosszutavon se nyirja ki pl a konyoket.
13/13 anonim válasza:
12-10--8-6 ez teljesen jó fekvenyomásnál pl. (súlyok emleve fokozatosan)
Ha kezdő vagy akkor 14 ismétlésig menj nyugodtan kell az agy-izom kapcsolat kialakítása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!