Mitől ilyen izmosak a 20 év körüli srácok? Többi lent
Figyelt kérdés
Én 6 éve edzek, igyekszem mindenre odafigyelni, látom is a fejlődést, de mostanában egyre több az izomtól dagadó karú fiatal (18-20 évesek).
Mitől érnek el ilyen "eredményt"? Szednek valamit? Mert nekem is van olyan ismerősöm aki elég gyorsan lett igen izmos és tudom, hogy nem jár több éve heti min. 4x konditerembe..
Köszönöm az építő válaszokat! :)
2016. júl. 2. 20:48
11/31 anonim válasza:
Okés, értem. Viszont annyit még mondanék, hogy amikor elkezdtem, akkor tényleg etióp voltam, mindenki mondta, hogy milyen sovány lettem, én meg nem hittem el. Most látom a régi képeket, hogy a felkarom vékonyabb volt, mint most az alkarom. Tehát azért számít valamit az edzés, már nem vagyok betegesen sovány, de még mindig nem faja minden. Szóval aki egy picit változni akar, az már edzéssel is tud valamit formálni magán. Magyarul csontvázból lettem átlagember.
12/31 Kenzo Tenma válasza:
Igen, jó étrend nélkül is lehet kevéskét fejlődni.
13/31 anonim válasza:
koxolnak többnyire, van aki 14 éves kora óta edz, az 20évesen elég jól tud kinézni azért,
de naturálban inkább az erőemelők állnak jól fiatalon
14/31 A kérdező kommentje:
"cuccol" mit jelent? Lehet tudatlan vagyok, de mit szednek/honnan jutnak hozzá? Gondolom itt nem a sciteces bio teches tápokról van szó..
2016. júl. 2. 22:20
15/31 Cortez70 válasza:
A tápkieg nem kox. Cuccolás alatt gyógyszerek használatát értjük.
16/31 Kenzo Tenma válasza:
Cuccolás alatt a szteroidhasználatot értjük. Amit pedig te tápnak nevezel az meg táplálékkiegészítő, semmit köze a szteroidokhoz és csak sima koncentrált élelmiszer.
17/31 anonim válasza:
Naturálban senki sem jó, csak nagyon kevés ember akik versenyeznek. Ezért van az hogy a terembejárók 90%-a sehogy nem néz ki, max kicsit izmosabbak az átlagnál de sok zsírral és az se komoly fizikum sőt semmi. A többi 10% meg cuccol. Ennyi.
18/31 anonim válasza:
rakj fel magadról egy képet, mindenkinek más a "valami"
19/31 anonim válasza:
Szerintem a kérdező is sík hülye, 6 éve edz:D
És nem tudja mi az a tápkieg xd
20/31 anonim válasza:
Átlagemberhez nézve lehet jó fizikumot építeni, oké hogy ez a testépítő kategória és azokhoz kéne nézni a jó fizikumot de átlag emberek vagyunk nem versenyzők, magunkhoz és a környezetünkhöz kell nézni hogy mi a jó fizikum és mi a nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!