Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől ilyen izmosak a 20 év...

Mitől ilyen izmosak a 20 év körüli srácok? Többi lent

Figyelt kérdés

Én 6 éve edzek, igyekszem mindenre odafigyelni, látom is a fejlődést, de mostanában egyre több az izomtól dagadó karú fiatal (18-20 évesek).

Mitől érnek el ilyen "eredményt"? Szednek valamit? Mert nekem is van olyan ismerősöm aki elég gyorsan lett igen izmos és tudom, hogy nem jár több éve heti min. 4x konditerembe..

Köszönöm az építő válaszokat! :)

2016. júl. 2. 20:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

29 vagyok, négy éve edzem rendszeresen, de úgy tényleg oda teszem magam. nem cigizem, nem iszom, igyekszem betartani, hogy nem zabálok sxart.

Meg is van az eredménye, mert jó karban vagyok, kívülröl is szembetűnő a test felépítésem. DE! nagyon nagyon messze állok az ujságok cimlapján feszengő izmos cicafiuktól és ez nem is baj.

Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha nem is leszel szörnyeteg, de régi önmagadhoz képest sokat változol, már az valami baromi nagy sikerélmény. én az életben , rengeteg dolgot köszönhetek a sportal járó önbizalomnak és a férfias, tiszteletet parancsoló külsőmnek. többek közt a jelenlegi munkámat, amit egy konditermi ismeretség által szerezhettem meg. Szóval edzetek keményen, megtérül!

2016. júl. 3. 01:42
 22/31 anonim ***** válasza:
szóval ha akarsz cuccolhatsz is, de nem biztos hogy megéri, csak azért hogy egy állat legyél. gondold meg sokszor, aztán megint és megint, mert ha esetlegvalami rosszat tolsz be, az keményen odatehet, mint az egyik cimborámat, akinek kihullott tőle pár foga, meg begyulldt az ínye, de nagyon durván. mondjuk ő tényleg valami szemetet szedhetett, de sajna előfordul az ilyen is
2016. júl. 3. 01:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem tanulj meg előbb edzeni, mert ha ennyi idő alatt sehogyse nézel ki, ott gáz van.
2016. júl. 3. 05:47
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes hozzászólásokat és még jobban az értelmetleneket! 6 év alatt én is nagyon sokat fejlődtem, de vannak akik igen gyorsan lesznek igen izmosak.

Egyébként én csak kíváncsi voltam, próbálkozni nem szeretnék.

2016. júl. 3. 09:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Mondtam már, tölts fel képet, igy nem fogsz értelmes választ kapni, senki nem tudja hogy nézel ki, igy azt semm, hogy milyen tanácsot adjon
2016. júl. 3. 12:55
 26/31 anonim ***** válasza:

Ráadásul még privátban se küld semmit.

Valami kam duma szag van.

2016. júl. 3. 13:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Amugy mennyi hulye van itt azt mondjak az elso oldalon hogy 15 évtől edzenek most 20 évesek es semmi nem latszik, azert ott gond van
2016. júl. 3. 15:47
 28/31 anonim ***** válasza:

volt osztálytársam aki most 19, 15 évesen kezdte, szegény kicsit butus(vagy inkább tudatlan és makacs) mert még fehérjét se mer szedni mert szerinte egészségtelen, de keményen edzett, és látszik is rajta

szóval lehet azért 20évesen naturálban jól kinézni, natural limitet is el lehet érni szerintem 25éves kor alatt ha hamar kezdi az ember,de ez mindenkinél más ahogy a farkunk sem ugyanakkora

2016. júl. 3. 18:00
 29/31 anonim ***** válasza:

Genetika, vagy/és kox, vagy/és elkezdte 15 évesen, vagy/és telik tökéletes étrendre. Ismerek olyat aki szeptemberben abbahagyja, mikor márciusban megjelenik a teremben olyan mint aki még nem is látott edzőtermet, és június-júliusra egész jól néz ki. Ő tuti hogy cuccol. Van egy volt csapattársam, 85-90 kiló között mozog, olyan romszáraz egész évben hogy eres a hasától kezdve a vádlijáig mindene, de nem edz rendszeresen. 2-3 hónapot edz, aztán 1-2 hónapot pihen, és ehhez képest baromi erős. Anno a pályán is brutális teljesítményt nyújtott, 14 évesen 1m fölött volt a súlypont emelkedése, 6 és fél peecen belül futotta a 2000m-t egész szezonban. Embertelen jó gentika minden nemű sporthoz. Van pár kissrác a teremben, ott edzenek vagy 3-4 éve, és mostanra elég jó fizikumuk van. Ha nem láttam volna őket "felnőlni" hétről hétre, azt mondom hogy koxolnak. Ők gimis 1. osztály óta nyomják jó kajával. Van eredménye, sok koxos megirigyelhetné a fizikumukat.

Tehát nem biztos hogy koxolnak, de nincs kizárva.

2016. júl. 3. 18:32
 30/31 anonim ***** válasza:
olyan viszont nem létezik, hogy valaki edz 4-5-6 évet, jó edzésterv, jó kaja, jó kivitelezés mellett, és semmit nem fejlődik, maximum ha valamilyen betegségben szenved... szóval ha valaki elkezdi 16 évesen, azért az átlagoshoz képest jól tud kinézni, 18-20 éves korára.
2016. júl. 3. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!