Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől ilyen izmosak a 20 év...

Mitől ilyen izmosak a 20 év körüli srácok? Többi lent

Figyelt kérdés

Én 6 éve edzek, igyekszem mindenre odafigyelni, látom is a fejlődést, de mostanában egyre több az izomtól dagadó karú fiatal (18-20 évesek).

Mitől érnek el ilyen "eredményt"? Szednek valamit? Mert nekem is van olyan ismerősöm aki elég gyorsan lett igen izmos és tudom, hogy nem jár több éve heti min. 4x konditerembe..

Köszönöm az építő válaszokat! :)

2016. júl. 2. 20:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
88%
Nagy valoszinuseggel cuccolnak
2016. júl. 2. 20:51
 2/31 anonim ***** válasza:
70%
18 éves vagyok, 15 évesen és 10 hónaposan kezdtem edzeni. Megnyugtatlak, rajtam semmi nem látszik. :)
2016. júl. 2. 20:54
 3/31 anonim ***** válasza:
Szintén! 19 vagyok 16 évesen kezdtem járni heti 3-4 x és semmi nem változott, csak a súlyom.
2016. júl. 2. 20:56
 4/31 anonim ***** válasza:
Nekem is. Rám jött 20 kiló, de amúgy semmi kidolgozott fizikum. Gondolom a fing étrendem miatt lehet, de hát most ez van. :)
2016. júl. 2. 20:59
 5/31 Cortez70 ***** válasza:
81%
Aki komoly formát hoz az cuccol. Ennyi.
2016. júl. 2. 21:09
 6/31 anonim ***** válasza:
mert a mai fiatalok nem türelmesek tele nyomják magukat koxal a strandra..... így könnyű
2016. júl. 2. 21:12
 7/31 Kenzo Tenma ***** válasza:

Azért ha több év edzés után semmi sem látszik ott valami nem jó. (ezt az előző válaszolóknak)

Ha valaki elkezd edzeni 15 évesen és mondjuk 1 év beletanulás után 4 évig minden stimmel, akkor 20 éves korra építhető egy látványos fizikum ez tuti. De általában az emberek a könnyebb utat választják és becuccolnak, ebből van több. Előfordulhat az előbbi és az utóbbi eset is..

2016. júl. 2. 21:12
 8/31 anonim ***** válasza:

Kenzo:

Igazad van ebben, nálam csak az edzés stimmel, azt csinálom rendesen, de emellett keveset eszek és keveset alszok. Emiatt van, de jelenleg nem tudok változtatni. Nyáron lenne jó minden, de ilyenkor meg azt csinálom amire év közben nincs idő. Például elutazom, dolgozom, csinálom a jogsit. Majd talán, ha befejezem a sulit, dolgozok folyamatosan, akkor többet tudok belefektetni. Jelenleg bérletre van pénz. Előtte az se volt, itthon fekvőtámaszoztam órákon át meg csináltam mindenfélét saját súllyal. Edzeni szeretek, élvezem, kikapcsol meg addig se a gépet verem. Ez van. :)

2016. júl. 2. 21:20
 9/31 Kenzo Tenma ***** válasza:
#8 Persze tudom én, nálam is ez ment éveken keresztül, itthon edzés, vergődés kis súlyokkal. Sőt az étrendem még mindig messze van a megfelelőtől, ami ugye szintén nagyon fontos. Csak a kérdés szempontjából tartottam fontosnak tisztázni, hogy ha minden adott, akkor el lehet érni egy jó fizikumot. Persze az esetek többségében a cucc bejátszik.
2016. júl. 2. 21:22
 10/31 Cortez70 ***** válasza:
Ritka naturálban a jó fizikum.
2016. júl. 2. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!