Melyik egészségtelenebb és melyiket jobb ha fogyasztom buliba?
Alkohol, általában sör több dobozzal de igazából bármi.
Vagy energiaital több dobozzal?
Mondjuk 1 héten 1x.
?
Az úgy faxa lesz, én elbsztam nekem is inkább télen kellett volna jobban odatennem magam nem mostanába. Na majd a következő! lol
Wanna ride a bicycle?!:)
500mg ena / hét
300mg deca / hét
Egy kis update:
Írtak 2en privátba hogy mi a helyzet a lábbal mert nagyon kitakartam, hány éves vagyok, meg mekkora a karom és cigány vagyok -e? :D:D:DD:D (mi ez a kérdés? lol) Nem vagyok cigány, de most no filter a képen szerintem látszik. :DDDD A karom 44 cm tegnap mértük (durrantás nélkül :) ) Itt egy tegnapi kép, edzem a lábam is természetesen. Kockák eltűntek a hasamról, kezdek fedettebb lenni. :-( Már én is érzem hogy ez kvára nem lesz jó. Kaját muszáj leszek belőni már tényleg holnaptól. Még van pár hetem, csodákra leszek képes alatta. Ja, amúgy 22 éves vagyok.
hogy eltaláltam a stacket :DD
amúgy jó ez, hajrá, kajánál meg probálj viszonylag tisztán enni, pont annyit hogy már fejlődj, de még ne zsirosodj
Sikerült igen:D szinte kb alap dózisok. :D Bőven jó, hülyeség lenne feljebb mennem.
Köszi szépen:) Ja ja így szeretném végig csinálni.
Esetleg van aki figyeli ezt a témát még? Skacok rég voltam erre azóta jött 4 új levél kérdeztek a kúráról, formáról meg pár dologról de hát le lett ide írva direkt. Bár lehet nem látjátok itt a válaszom mert nem most írtatok... Nem fogok privátba írni senkinek, nincs titkolni valóm. :-D
Történtek azóta dolgok, tanultam rengeteget, és most egy kis update: Kajára odafigyeltem összességében minden nap, próbáltam tisztán, de nem tagadom volt pár alkalom hogy ettem össze vissza. Jött zsír és víz bőven ennek köszönhetően, de némi izmot is vélek feldezeni magamon. :-D :-D Most nézem amit kiposztoltam képet... Van változás bőven... Akkor máshogy gondoltam de most aztmondom szeretnék úgy kinézni mint akkor!! :-D Nagyon fedett lettem. Már kezdem nem jól érezni magam így, sokkal jobban szeretem az eszétikus szálkás fizikumot mint ezt a disznó formát. Lesz ezután egy diéta az biztos. Nem kizárt hogy stanazol és társai köreiben. :-D Ha van még itt valaki akit érdekel a forma esetleg rakhatok ki képet, bár lehet magamba beszélek itt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!