Melyik egészségtelenebb és melyiket jobb ha fogyasztom buliba?
Figyelt kérdés
Alkohol, általában sör több dobozzal de igazából bármi.
Vagy energiaital több dobozzal?
Mondjuk 1 héten 1x.
?
2016. jún. 22. 20:32
1/28 anonim válasza:
Inkább sör szerintem. Az energiaital felcseszi a vérnyomást egyből. Ha lehet inkább sörözz, ne igyál össze-vissza.
2/28 A kérdező kommentje:
Sör lelassítja a fejlődést. Energiaital meg nem, de az is igaz amit Te mondasz. Várom a további válaszokat!
2016. jún. 22. 20:42
3/28 anonim válasza:
Ne igyál sört, vagy ha vagány akarsz lenni és te is sörözni akarsz, akkor öntsd ki ami benne van és tegyél bele vizet. Tuti megoldás.Bulizol is és vagánynak látszol majd a sörrel. De tartsd titokban, hogy víz van benne.
4/28 anonim válasza:
"Sör lelassítja a fejlődést. Energiaital meg nem ad "
mivan??? 1 sör miért lassitaná, és miért ,az energiaital ad energiát? nem, max cukor meg koffein van benne, ami egy minimális éberségérzetet ad, amúgy függőséget okoz, és kb 1 órára rá fáradtabb leszel mint előtte. ha pl heti 1x akarod inni, akkor mindenképpen a sör legyen az, igaz hogy üres kalória, de legalább nincs tele szinezékkel, izfokozoval, és cukorral.
5/28 anonim válasza:
ha a több doboz a 0,33l-es sör 2 dobozzal akkor inkább azt.
6/28 A kérdező kommentje:
Hozzátenném megy teszto+deca .
2016. jún. 22. 22:05
7/28 anonim válasza:
és? amúgy ha ennyire zokni vagy az étkezéshez minek megy bármi?
8/28 A kérdező kommentje:
Teljesen mind1. Az a vicc van hogy napokig nem eszek húst se és úgy növök mintha muszáj lenne. :D Nem azért mert nem telik rá, hanem össze vissza eszem mikor mit, és csak akkor ha éhes vagyok. Valamikor pizza, töltöttkáposzta, gyros, hambi, lángos, paprikás krumpli meg tényleg amit látok. Konkrétan nem érdekel hogy mit eszem csak ne éhezzek. :D Hozzáteszem alig zsírosodok. :D Ezt esetleg megtudod mondani miért növök? :D Kemény edzés természetesen megy mellette heti 6. Kezdem azt hinni hogy naturalba se fontos rendesen etkezni, csak rendesen odabaxni a terembe. Minek egyek most is minimum naponta 180g fehérje körül ha van hogy alig eszek mondom húst is és növök. 6 hete megy amúgy, azóta nem étkezem rendesen csak össze vissza. Lehet furán írtam most így este de érted a lényeget. :) Ez a sörös dolog meg csak úgy jött, egyik se vág a földhöz... Csak azért még is jó tudni. Mind a 2-t fogyasztom egyébként, de mértékkel. Berúgni egyáltalán nem szoktam, nem iszom annyi sört. Energiaitalt meg kb heti max 5x.
2016. jún. 23. 01:09
9/28 anonim válasza:
mi köze van a húsfogyasztásnak a fehérjebevitelhez azt nem tudom, mintha anélkül nem lehetne. amúgy anyagcsere függő, ha megvan a makró, akkor fejlődsz, sz...r kajával is fejlődsz, csak egsézségtelen, meg van aki zsirosodik. de előbb irtad hogy cuccolsz, utána meg hogy naturálba se kell rá figyelni, na most akkor wtf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!