Melyik egészségtelenebb és melyiket jobb ha fogyasztom buliba?
Figyelt kérdés
Alkohol, általában sör több dobozzal de igazából bármi.
Vagy energiaital több dobozzal?
Mondjuk 1 héten 1x.
?
2016. jún. 22. 20:32
11/28 anonim válasza:
szóval nem nagyon érdekel a vélemény ezek szerint, mert te már eldöntötted mit fogsz csinálni. mellesleg próbáld ki, hogy cucc nélkül össze-vissza zabálsz és keményen edzel. Megba.szhatod magadat... Alapból ha csak cuccal van ilyen tapasztalatod, azt ne gondold már hogy az natúrba is így működik. Mellesleg szégyen, hogy ilyen ganéságokat csinálsz és ezzel ba.szod ki a pénzt az ablakon a szteroidokkal. Sokkal jobban is fejlődhetnél tőle, messze többet kihozhatnál, erre csak itt sza.rakodsz vele. De ha ez neked jó és megéri, akkor hajrá...
12/28 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi ganéság nincs ebbe. Csak élvezem az életet. Ez a sport nekem túl sok volt hogy odafigyeljek minden kis gramm kajára, havi 1 kg izomért. Ez van. Csak jól akarok kinézni, ennyi. Amúgy meg 4 éve edzek, ez az első kúra. Naturálban is fejlődtem nem azt mondom, de nem ennyire drasztikusan. :D Ha tudom hogy ez ennyire jó, már az eleje óta nyomtam volna lol. Nekem ez így jó, sokkal könnyebben érzem magam jól így magam a bőrömben. Talán lehet hogy másokkal szemben nem fer, de nem versenyzek senkivel csak magammal. És én kurv****ra győzök magammal szemben minden egyes nap. Csak ne üssön vissza a cucc. :D Páran amúgy már kételkedtek a naturálságomban, na mind1. Majd csatolok képet :D
2016. jún. 23. 03:55
15/28 anonim válasza:
ez koxxal elég gyenge forma. Mellesleg nincs egy normális fényképezőgéped? Telefonokkal jobb képet lehet ennél csinálni.
16/28 anonim válasza:
Ez még naturalba is elérhető , de figyelj a kajára és lesz ennél jobb is
17/28 A kérdező kommentje:
Ez gyenge, naturalba elerheto stb.
Gondoltam hogy valami hasonlo lesz, de egy natural se nez ki igy. :DD
2016. jún. 24. 14:33
18/28 anonim válasza:
19/28 A kérdező kommentje:
A kar mindenkepp jo(hanyas?), melled lehet igy rosszul latom de szerintem le van maradva, meg zsir is van boven. 2 ev natural edzes utan kva jo egyebkent!
2016. jún. 24. 15:50
20/28 anonim válasza:
Jaja mell le van, de erőbe jó legalább... am poz is sz.....r, de én ezt most nem azért raktam h menozzek, hanem h nem mindenki nokedli. Zsir meg van, meg lesz is, propi stana nélkul kb tilos pucolni, neü marad semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!