Két azonos TZS %-ú azonos genetikájú ember: az egyik csinál 100 kg fölötti felhúzásokat guggolásokat öv nélkül, de nem "hasazik", a másik ennek az ellentéte. Kinek lesz jobb hasizma?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 12:23
1/9 anonim válasza:
Annak aki felhúzásokat, guggolásokat csinál és mellé hasazik is.
2/9 anonim válasza:
Igazából hülyeség, hogy kinek lesz jobb. Ez sok mindentől függ, nem csak az edzéstől.Pl.Genetika,étrend,pihenés stb.. Akinek jobb a genetikája,étrendje és többet tud pihenni, annak mindegy melyiket csinálja jobb lesz a hasizma mint a másiknak.De nincs olyan, hogy egyik közül választunk, kell mind2-t csinálni. ÉS akkor jó lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
nekem azóta van látványos hasizmom amitóa csinálok nehéz súllyal öv nélkül guggolásokat és felhúzásokat, valamint katona nyomásokat.
Előtte hasaztam mint a gép és sosem látszott látványosan, most a hasazással le is álltam eléggé.
2016. jún. 19. 12:54
4/9 A kérdező kommentje:
ja és most kicsit magasabb is a TZS-m szóval nem amiatt lesz.
2016. jún. 19. 12:55
5/9 Cortez70 válasza:
Akkor miért kérdezed, ha tapasztaltad is?
6/9 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre én ezt tapasztalom valóban, de azért érdekelne mások véleménye is hogy biztosra menjek.
2016. jún. 19. 13:22
7/9 Cortez70 válasza:
Az nem elég biztos, ha nálad jobb így a has? :)
8/9 anonim válasza:
Húú, ez tök izgalmas kérdés:
És Batman vagy Spiderman győzne egy viadalban? És ha Batman nem használhatja a Batmobile-t???
9/9 anonim válasza:
nekem meg azóta fejlődik látványosan a hasizmom, mióta haskerekezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!