Valamit rosszul csinálok, vagy jó ez?
Figyelt kérdés
Valamit elrontok ebben az edzéstervben?A felosztás A-P-B-P-A-P-B (P= pihenőnap). Néha szoktam egy-két gyakorlatot változtatni. Jól lesz ez az edzésterv?
A
Fekvenyomás 5x6
Csuklyázás 4x8
Bicepszezés 5x10
Mellről nyomás 4x6
Evezés 5x6
Tricepsznyújtás 4x8
FElhúzás 4x6
B
Guggolás 5x5
Fekvenyomás 5x6
Evezés 5x6
Merevlábas felhúzás 4x6
Mellről nyomás 4x6
Bicepszezés 4x10
Tricepsznyújtás 4x10
2016. jún. 22. 12:53
1/3 anonim válasza:
Nekem szimpi. Annyi,h a csuklyázást inkább B napra tenném,mert evezéskor és felhúzásnál kap eleget A napon. Karra elég 3-3 széria,plane ha minden másnap edzel. Vádli+has is van valamikor?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Átírtam a tervet, 1 fekvenyomással , 1-1 kar gyakorlattal és pár sorozattal kevesebb lett. Van még1 edzéstervem, azt "mini" edzésnek nevezem, ott leedzem a hasam,alkarom és a vádlim.
2016. jún. 22. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!