Fenékre edzek még sincs soha izomlázam? Valamit rosszul
csinálok?
Nem kell izomláz a fejlődéshez. Nekem a mellemben mindig durván van, a lábamban alig, de nincs lemaradva.
2016. ápr. 23. 10:16
Az izomláznak nincs köze az izom növekedéséhez. Ha jó az edzésed, étkezésed akkor fogsz fejlődni.
2016. ápr. 23. 10:16
Nem feltétele az izomláza fejlődésnek. Amúgy hogy edzel rá? Milyen gyakorlatokkal? Súllyal vagy anélkül? Ha súllyal, akkor mekkora súlyzókkal? Amivel csak 10-15 megy sorozatonként, vagy kisebbekkel? Milyen időközönként edzel? Ezeket válaszold meg és többet tudunk majd mondani.
2016. ápr. 23. 10:19
Az is lehet hozzászokott a terhelésez, növeli súlyt ha bírod
2016. ápr. 23. 10:20
Vagy ha nagyon hiányolod az izomlázat, variáld meg az edzést új gyakorlatokkal. Ha guggolok, akkor már nekem sem lesz olyan erős izomlázam, max érzem, hogy azért dolgozott az izom. A bolgár guggolástól viszont durva izomlázam szokott lenni. Próbálkozz új gyakorlatokkal, hátha bejön valamelyik.
2016. ápr. 23. 10:31
6/11 A kérdező kommentje:
Cortez70 guggolni szoktam (ennek fokozatosan novelem a szamat) ugyanennyi labemelest hatra,oldalra ezeket 2kg labra csatolhato sullyal.Ugyanennyi kitorest 2-2kg sulyzoval a kezemben.Egy heten 4-6 csinalom attol fugg hogy van pihenom:)
7/11 A kérdező kommentje:
A gyakorlatok szama olyan 60-100 kozott mozog azt elfelejtettem leirni:)
Ezt a választ vártam. Ez így nem lesz jó semmire. Üres guggolgatásokkal és 2 kilós súlyzókkal nem lesz izomnövekedés, csak az állóképességed lesz jobb. Izomnövekedéshez az kell, hogy nagy súlyokkal eddz, amivel csak 10-15 megy sorozatonként. Heti két komolyabb edzés elég lábra ,fenékre, mert kell regenerálódni is, akkor fejlődik az izom. Amúgy nem a gyakorlatok száma a 100 nálad, hanem az össz ismétlésszám ennyi.
Hogy értsd: a gyakorlat pl a guggolás. Van pl 2 kilós súlyzód. Ezzel végzel 15 guggolást, akkor ez egy sorozat volt 15 ismétléssel. Ne keverd a gyakorlatot, a sorozatot és az ismétlést. Nem mindegy.
2016. ápr. 23. 10:44
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a segitseget.A fogalmazasert meg nem vagyok otthon ebben a temaban, ezert is irtam ki ezt a kerdest:) abban meg esetleg kerhetek tanacsot, hogx
ha jelenleg nem all modomban terembe menni akkor ezt otthon hogyan tudnam megoldani?
2016. ápr. 23. 10:55
Kapcsolódó kérdések: