Ha átmozgató edzéstervet csinálok és izomlázam van tőle akkor szabad folytatnom vagy pihenjek? Kedd-csütörtök-szombat
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 20:10
1/7 anonim válasza:
Szabad mert attól te regenerálodtál hogy izomlazad van. Majd megszokják az izmaid és nem lesz.
2/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha durva izomláz van, akkor nem regenerálódott az izomcsoport, arra azért kihagynám az edzést.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem durva,kinyújtani kitudom a karom meg mindent megtudok csinálni vele,de azért érzem.
2014. jún. 26. 20:23
4/7 anonim válasza:
1 gyakorlat után mekkora izomláz lehet? :)
5/7 anonim válasza:
Ez most nekem szólt marcii? Mert ha igen, akkor hidd el láttam én olyat, hogy több gyakorlatot nyomnak teljes testnél is a kezdők, mert fogalmuk nincs a dolgokról. Ezt nem a kérdezőre értem, de sokan tudatlanul kezdik.
6/7 anonim válasza:
Ja akkor jo en normalis keretek kozott gondolkodtam.
7/7 anonim válasza:
Normálisan nem kellene nagy izomláznak lenni, de sokan túlbuzgóak kezdőként és lehet hogy egy gyakorlat megy, de akkor is sok sorozatot végeznek. Így már lehet azért izomláz bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!