Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti fontosnak tartjátok a...

Ti fontosnak tartjátok a negatív szakaszt?

Figyelt kérdés

Vagyis odafigyeltek hogy lassabban engedjétek le a súlyt vagy csak "ledobjátok" ?

Még annyit ,hogy ha például kétkezesbiepsznél csinálom 50kilóval es csak "ledobom" ugy megy 10. Akkor ha lassan engedem le figyelve a negatív szakaszra akkor ugy kevesebb fog menni?

2016. jún. 11. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mivel sokkal fontosabb a negatív szakasz a válasz igen.
2016. jún. 11. 10:36
 2/14 Cortez70 ***** válasza:
Nagyon fontos.
2016. jún. 11. 10:39
 3/14 anonim ***** válasza:
régen nem tartottam fontosnak és nem is éreztem az agy izom kapcsolatot
2016. jún. 11. 10:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Ennek orulok meg megis lepodok kicsit. Enis fontosnak tartom es nagyon oda is figyelek ra. Es azert vagyok meglepodve mert ahova jarok edzeni ott ahogy latom senki nem figyel ra csak ledobjak es kicsit furan ereztem magam hogy lehet en vagyok a hulye
2016. jún. 11. 10:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert az emberek nagy része nem tud edzeni, és nem is akar megtanulni jól edzeni.
2016. jún. 11. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:
A legfontosabb.
2016. jún. 11. 10:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a negatív szakaszba érzem úgy istenigazán azt, hogy terhelve van az izmom. Ahogy írták, rengeteg segít a jó agy-izom kapcsolat kialakulásában, ha kontrolláltan csinálod a gyakorlatot, odafigyelsz a negatív szakaszra.
2016. jún. 11. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
gyakorlat függő, pl egy fekvenyomásnál fontos, viszont egy felhúzásnál nem, de akár edzésmódszer függő is lehet, sokan feláldozzák a szabályosságot a nagy súly érdekében, pl Branch Warren. inkább csinálja +40% súllyal, de rövidebb mozgástartománnyal és gyorsabban. ki miben hisz. én keverem, pl francia rudas bicepszezésnél, ha első gyakorlat akkor piramisozok, és pl első 2 sorozat szabályos, 0 lendület, viszonylas lassú negativ, az utolsó 2 meg több súly, de kevésbé lassú és szabályos. nézzétek meg a Tiger Fitness-es srác videóját Jay Cutlerrel, és tekerjetek bele a bicepszezős részhez. meg fogtok lepődni. vagyis inkább csak a kezdők
2016. jún. 11. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:
2016. jún. 11. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
2016. jún. 11. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!