Negatív padon nektek is jobban megy a fekvenyomás?
Figyelt kérdés
Nekem könnyebb, mi az oka?2015. dec. 28. 12:21
3/40 anonim válasza:
Nekem igen, kb. 10 kg-val erősebb vagyok. Az egyik oka szerintem az, hogy ott a mellizom alsó izomrostjait is jobban bele tudod vonni, a másik pedig hogy rövidebb a mozgástartomány.
4/40 Cortez70 válasza:
Nekem is kicsivel, de ritkán nyomok negatívban.
5/40 anonim válasza:
Az éltetben nem nyomtam még negatívban.
6/40 anonim válasza:
igen, mivel a hátaddal belecsalsz. Amúgy bármelyik szaklapot elolvasod,a negatívnak SEMMI értelme nincs. A mellizomnak két részét lehet erősíteni, a középsőt és a felsőt. Nincs alsó része, amire hatna, cserébe kevésbé hatékony.
7/40 anonim válasza:
Ha már ennyire belemegyünk a mellizomnak nincsenek "részei". Az egy nagy izom. Különböző szögekből lehet stimulálni de atól még nem lesznek részei, mint a tricepszednek pl
9/40 anonim válasza:
Mit olvassak? Nem azt mondtam, hogy van értelme a negatívnak. Azt mondtam hogy A MELLIZOMNAK NINCSENEK RÉSZEI. Nem tudom ebben a cikkben mit fogalmaztak el a srácok de ezt a builderen is elmondták párezerszer már, hogy 1 nagy izom és kész. Sorold már akkor latinul a részeit légyszives. Ilyen mikor valaki olvas valamit de gondolkozni nem tud.
10/40 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!