Negatív padon nektek is jobban megy a fekvenyomás?
VÁVÁVÁVÁVÁVÁ!
Csak úgy elsiklunk a tény mellett hogy a gyerek azt írta, hogy a HÁT belesegít?
W H A T
T H E
A C T U A L
F U C K
A hát hogy segít bele egy nyomó mozdulatba? Segíts már, mert nem vagyok túl jó a témában úgy látszik. Napról napra többet tanulok itt.
Amúgy (kivételesen) montypienak igaza van. Alsó és felső mellizom csak rétegek szintjén van. VISZONT. Pont a bodybuilder is terjeszti a qrva brosciencet, elég csak megnézni a negatív padon fekve nyomás gyakorlatot:
"A fekvenyomás negatív ferdepadon elsősorban a mellizom alsó részét stimulálja"
És előtte meg írja: "Nincs alsó mell, felső mell, pláne külső meg belső mell... Mellizom van."
Innentől kezdve én nem csodálkozok hogy ilyen baromságok terjednek.
Csak azt tudnám hogy ezt a hát segít dolgot honnan vetted
Ó én erre már meg is gyártottam a védelmet, hogy mit lehet mondani:
dehát mi nem azt írtuk hogy az alsó mellizom feszül jobban, hanem hogy a mellizom alsó RÉSZE! Merhogy alul (test szempontjából) van a terhelés, így az alsó rész összehúzódása erősebb, mint felül, így az alsó rész jobban dolgozik, fejlődik.
Csak ez meg boriscience. Mutasson valaki nekem bizonyítékot arra vonatkozóan hogy ez megállja a helyét.
Logikai szempontból tényleg logikus, mert tapadás szerint lehet azok a rostok nagyobb erőt fejtenek ki. Csak hogy tényleg így van e, arról sztem nem sok embernek van kézzel fogható bizonyítéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!