Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Negatív padon nektek is...

Negatív padon nektek is jobban megy a fekvenyomás?

Figyelt kérdés
Nekem könnyebb, mi az oka?
2015. dec. 28. 12:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Létezik felső és alsó mell, sternal head es clavicularis head a neveik.
2015. dec. 28. 13:31
 12/40 anonim ***** válasza:
Pectoralis major van ember, fogjátok már fel, hogy a mell az nem olyan mint a tricepsz vagy a hát, hogy rendesen elkülöníthető részei vannak és külön kell megedzeni őket. Ezt már komolyan nem hiszem el
2015. dec. 28. 13:36
 13/40 anonim ***** válasza:
En is kb 10kg-al erosebb vagyok negativban de nem szoktam csinalni.
2015. dec. 28. 14:14
 14/40 anonim ***** válasza:

VÁVÁVÁVÁVÁVÁ!

Csak úgy elsiklunk a tény mellett hogy a gyerek azt írta, hogy a HÁT belesegít?

W H A T

T H E

A C T U A L

F U C K

A hát hogy segít bele egy nyomó mozdulatba? Segíts már, mert nem vagyok túl jó a témában úgy látszik. Napról napra többet tanulok itt.

Amúgy (kivételesen) montypienak igaza van. Alsó és felső mellizom csak rétegek szintjén van. VISZONT. Pont a bodybuilder is terjeszti a qrva brosciencet, elég csak megnézni a negatív padon fekve nyomás gyakorlatot:

"A fekvenyomás negatív ferdepadon elsősorban a mellizom alsó részét stimulálja"

És előtte meg írja: "Nincs alsó mell, felső mell, pláne külső meg belső mell... Mellizom van."

Innentől kezdve én nem csodálkozok hogy ilyen baromságok terjednek.

Csak azt tudnám hogy ezt a hát segít dolgot honnan vetted

2015. dec. 28. 15:16
 15/40 Cortez70 ***** válasza:
A hát csak stabilizáló szerepet tölt be.
2015. dec. 28. 15:25
 16/40 anonim ***** válasza:
Erre mondjuk tényleg jobban odafigyelhetnének, hogy saját maguknak ellent mondanak 1-1 cikkel.
2015. dec. 28. 15:40
 17/40 anonim ***** válasza:

Ó én erre már meg is gyártottam a védelmet, hogy mit lehet mondani:

dehát mi nem azt írtuk hogy az alsó mellizom feszül jobban, hanem hogy a mellizom alsó RÉSZE! Merhogy alul (test szempontjából) van a terhelés, így az alsó rész összehúzódása erősebb, mint felül, így az alsó rész jobban dolgozik, fejlődik.

Csak ez meg boriscience. Mutasson valaki nekem bizonyítékot arra vonatkozóan hogy ez megállja a helyét.

Logikai szempontból tényleg logikus, mert tapadás szerint lehet azok a rostok nagyobb erőt fejtenek ki. Csak hogy tényleg így van e, arról sztem nem sok embernek van kézzel fogható bizonyítéka.

2015. dec. 28. 15:47
 18/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a gyakorlatban inkább általában úgy néz ki, hogy ugye többen is írnak cikkeket majd egymástól függetlenül közzé teszik. Aztán előfordul, hogy jóska meg pisti tök mást ír. De erre oda kéne figyelni.
2015. dec. 28. 15:53
 19/40 Cortez70 ***** válasza:
Ha egy ínban futnak össze az izmok, akkor elég nehéz külön edzeni az egyes rostokra. De valamennyire érheti nagyobb terhelés az alsókat negatívnál vagy tolódkodásnál. Persze bizonyítani nem tudom.:)
2015. dec. 28. 16:01
 20/40 anonim ***** válasza:
19: arra értettem, hogy a szegycsonthoz rögzül a másik oldalon, illetve a franc se tudja hanyadik bordához. És ott azok a rostok lehet jobban dolgoznak, és ezzel lehetne dobálózni, csak a valóságban sztem senki nem tudja hogy igaz e.
2015. dec. 28. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!