Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Negatív padon nektek is...

Negatív padon nektek is jobban megy a fekvenyomás?

Figyelt kérdés
Nekem könnyebb, mi az oka?
2015. dec. 28. 12:21
1 2 3 4
 21/40 Cortez70 ***** válasza:
Igen, így látom én is. De persze végzem a pozitívban döntött padon a nyomásokat, tárogatásokat abban a reményben, hogy ezzel majd fölül is dagadó mellizom-rostjaim lesznek. De nem lettek 30 év edzéssel sem, max picit tudtam rajta felhozni. Alul meg eléggé tömeges. Fene tudja, hogy mi az igazság, szerintem egy elcseszett genetikát nehéz felhozni jó szintre.
2015. dec. 28. 16:28
 22/40 anonim ***** válasza:

okés, tegyük fel hogy valaki csak és kizárolag fekvenyomást csinál mint nyomó, vagy mellgyakorlatot. Jol megerosodik benne, fejlodik majd a melle.

Legyen egy full masik ember aki dontott pados fekvenyomast és megállitott fejfolenyomast csinal

Tételezzuk fel hogy ugyanolyan genetikaval es indulopontrol kezdenek.

Nem hiszem hogy ugyanugy fog kinézni a mellük és szerintem a 2.-nak nagyobb felsőmelle lesz.

De igazabol ki is lehet probalni, feszitsd meg a melled ugy mintha egy kezisulyzos nyomas csucspontjan lenne a kezed egyenesen. Fogd meg a mellizmodat ahogy erzed, most forgass a kezeden annyit hogy tenyérrel felfelé legyen. Ha most megfogod a melledet érezni fogod hogy a felső fej sokkal jobban meg van feszülve mígy az alsó nem annyira

2015. dec. 28. 17:37
 23/40 Cortez70 ***** válasza:
Így érzem én is, de hiába megy évtizedek óta nálam a döntött pados nyomás (rúddal és egykezesekkel is), akkor is durván el van maradva a fölső része.
2015. dec. 28. 17:39
 24/40 anonim ***** válasza:
Hát az sajnos már genetikailag is kisebb gondolom. Tul sokat nem lehet vele csinálni naturálban, dontottpados nyomason megerosodni es kábeles tárogatásokat döntött padon vagy lentről fölfele sok ismétlessel bedurrantani. Ha ezek mellett se nő meg az már nem is fog
2015. dec. 28. 17:59
 25/40 anonim ***** válasza:
Mert ezt hívjík úgy, hogy bro science.
2015. dec. 28. 18:00
 26/40 Cortez70 ***** válasza:
Jaja, genetika. De hogy közhellyel éljek: never give up.:)
2015. dec. 28. 18:06
 27/40 anonim ***** válasza:
Nem bro acience. A belso mell meg kulso mell, meg az 1 het novekedes ezek a bro science-ek. A felso es also mell szimpla anatomia
2015. dec. 28. 18:17
 28/40 anonim ***** válasza:
Meg amugy ha elnézzük a naturálokat olyan tekintetben hogy felsőmell, vállak, csuklya, nyak, alkar jol le vannak maradva az ugyanakkora szteroidhasználókhoz képest
2015. dec. 28. 18:18
 29/40 anonim ***** válasza:
ős csak fújod tovább a hülyeséged. Milyen anatómia?! Nincs felső meg alsó! Fogd már fel! Ugyanolyan kreált belemagyarázott fogalom mint a belső meg külső!
2015. dec. 28. 18:21
 30/40 anonim ***** válasza:
22. Hozzászólásodban beszélsz egy fiktív helyzetről hogy más lesz a két ember mellizma, én meg azt mondom nem lesz más. Hogy bizonyitod? Sehogy. Bullshit. Az hogy bizonyos szögből végzett gyakorlatnál a felső rostokat érzed jobban nem jelenti azt, hogy már külön felső fejről kell beszélni érted? Nincs ilyen!
2015. dec. 28. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!