Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pontosan mik azok a kaják...

Pontosan mik azok a kaják amiket nem lehet enni az edzés mellett és mit lehet enni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan amit ne lehetne, csak olyan amit nem ajánlatos, ha jó formát akarsz.

Aki edz annak pont azt kell enni mint aki nem edz de egészségesen akar táplálkozni, csak nagyobb mennyiségbe,megfelelő fehérje,zsír,szénhidrát,rost, vitaminbevitel.

2016. jún. 8. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg az ételek tápértékét és el tudod dönteni, hogy mi a jó kaja izomépítés és egészség szempontjából.
2016. jún. 8. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én a nutellával megkent zsíros kenyeret azt biztos passzolnám.
2016. jún. 8. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Az okosak erre azt szokták mondani, hogy nincs "rossz" kaja, mindent meg lehet enni, mértékkel.

Azért körömpörköltre meg tortára nem alapoznék.

2016. jún. 8. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a körömpörkölt és a tortajól hangzik, persze csak ketogén diétában és szénhidrátszegényen. S mellé egy kiló zöldség, azért mégis.

Nincs ilyen, amit semmiképpen nem szabad, mert bukod az erőfeszítést... De ránézel a céljaidra, a hozzátartozó jól átgondolt makrókra, az adott ételre, szerintem rájössz, hogy mivel célszerű vigyázni. Ipari hulladékokat s üres kalóriákat pedig élből nem eszünk (vagy extrém kivételesen egy picit, vannak helyzetek és kevesek olyan elszántak, hogy az év minden napján tökéletesen étkeznek. a többség tudja, hogy egy csepp kilengés mit sem számít, viszont milyen már visszautasítani a nagyi 100. szülinapján a még saját sütésű tortájából egy kis szeletet :D mindig ez ugrik be a jogos félrekajálások kapcsán).

Kitapasztalás is van a dologban. Van, aki többet engedhet meg magának, mert olyan a genetikája.

S persze nem mindenkinek a mindenáron legtökéletesebb forma a cél, hobby testépítőstől teljesen OK, hogy igyekszik, áldoz, de azért meghagy valami alap lazaságot, ami nélkül a szociális élete is csorbát szenvedne, de talán még az elszántsága is.

2016. jún. 8. 16:27
 6/6 luciferko válasza:
A kérdésedben nem közölted, mit sportolsz. Atlétika,foci, úszás stb. Azt sem írtad milyen szinten végzed. Mindent lehet enni módjával de a legfontosabb a VEGYES étrend. Ez alatt értem a fehérje melletti bőséges növényi táplálékot.
2016. jún. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!