1/7 anonim válasza:
Ébredsz - ébredés utáni teendők - utazás - 12 óra munka - utazás - kondi - alvás
Étkezést meg egyebeket dobd be közé.
2/7 A kérdező kommentje:
Végig lehet csinálni egy teljesértékú,kemény edzést 12 óra munka után?
2016. máj. 9. 19:05
3/7 anonim válasza:
Attól függ mit dolgozol, milyen messze van a terem.
4/7 anonim válasza:
Úgy hogy van szabadnapom is, ráadásul ha lejárt a műszakom másnap csak este kell menni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem komoly szellemi munka után a lehetetlennel összevethető komoly, intenzív edzést produkálni. Szabadnap nélküli 12 órázás, nem tudom milyen munka, de elég nehéz komolyan edzeni mellette. A testépítés nem mindenkinek való komoly munka mellett, szerintem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem heti 3 edzést ki tudsz így bírni, hétvégén meg töltődsz.
7/7 anonim válasza:
Úgy, ahogy az 1-es írja, de ilyenkor rohadtul fel kell magam szívni, amúgy meg marad a szabadnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!