Munka mellett hogy oldjátok meg a tanulást?
A kérdésem azokhoz szól, akik levelezőn tanulnak teljes munkaidős állás mellett. Ti hogy bírjátok?
Hány órát dolgoztok naponta, és milyen a munkabeosztásotok? Órákra milyen napokon és milyen gyakran kell bejárnotok? Mikor jut időtök a tanulásra?
Nem olyan vészes, hidd el. Napi 8 órában dolgozom, kéthetente 2 nap vannak az órák vidéken. Aki ilyet bevállal, az nagyon akarja, érdekli, így én sem teherként fogom fel :-) Max az esti 2 óra tök fölösleges tv-zés helyett inkább tanulsz, Ennyi :-)
Te milyen szakra mész?
Munka után tanultam és hétvégéken.
A vizsgaidőszak nehéz volt, de szerintem akkor is nehéz lett volna ha nem dolgozom.
De azért viszonylag könnyedén vettem az akadályokat.
Köszönöm a válaszokat! Jó olvasni, hogy így is meg lehet azért oldani a tanulást. :)
Egyébként nekem pénteken-szombaton kellene bejárni, bár valószínű nem minden héten, és fordító és tolmács szakra szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!