Főzés, mosogatás ellenes baba! Ti hogy oldjátok meg 9 hónapos baba mellett?
Én elég korán feladtam, akkor csinálok bármit, ami 5 percnél több időt igényel, amikor a férjem itthon van.
Eleinte morgott, hogy ugyan, ezt simán lehetne gyerek mellett is. Most napokon belül vizsgám lesz, szabin van itthon, hogy tudjak tanulni.
Tegnap kiborult, hogy fogjam már meg a gyereket és foglaljam le, mert fél órája tart a 8 nm szoba kiporszívózása és nagyon nem halad vele így, hogy a gyerek a sehggében van végig.
Ami ruhát bepakolt a szekrénybe, annak a kétszeresét pakolta a ki a gyerek közben. Ha főzött volna, akkor vagy az etetőszékben vagy a járókában vonyított, attól is idegbajt kapott 5 perc után.
Na, én a huszadik ilyen után feladtam, eldobtam mindent és "ráér ez este/holnap is" alapon félretettem. Azóta nyugodtabb vagyok :)
A férjem meg abbahagyta a bahogatásomat ezzel kapcsolatban, most, hogy neki se sikerült.
mindent "azonnal" kell csinálni, hogy ne gyűljön fel, úgy minden rövid ideig tart, nem lesz nyűgös a kicsi
fürdés után azonnal tisztítani a kádat, játékot, orrszívót stb
evés után azonnal mosogatni
amelyik szobában vagytok épp, abban porszívózni, port törölni
amíg játszik a mosott vizes ruhákkal és addig tettem fel a függönyt, utána teregettem
ruha pakolásnál először hajtogatom az összeset, a szárító tetején, így pillanatok alatt be lehet tenni a szekrénybe
szerintem mindent lehet a kicsi mellett párhuzamosan, akkor lesz szerintem nehezebb, ha már felér a tűzhelyre, vagy olyan helyekre, ahova nem kellene. nálunk tele a hűtő teteje, ill magasan vannak a virágok is, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!