Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diétakor heti 5-ször lehet...

Diétakor heti 5-ször lehet intervallum kardiozni, heti 3 sulyzos edzés mellett?

Figyelt kérdés

Egy alkalom intervallum kb 30 perc lenne. Elég jól bírom a futást. És szeretem is.

Igy nezne ki egy hetem:

Hetfo: Delelott sulyzos edzés. Delutan intervallum.

Kedd: Intervallum

Szerda: Delelott sulyzos edzes

Csutortok: Intervallum

Pentek: Delelott sulyzos edzes. Delutan intervallum.

Szombat: Intervallum

Vasárnap: pihenőnap vagy 40-60 perc aerob(lassu kocogás).

2016. máj. 16. 08:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Kajám rendben van. Fehérjebevitelem 3/tskg. Vitaminból mega daily one plus megy. Napi 2-3 szem. + napi 4000-5000mg c vitamin. Mellé megy még izületvédő. Alvásom kb 8 óra.
2016. máj. 16. 08:19
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
Intervallumból sok a heti 5 szerintem. De ezt már kérdezted egyszer és akkor is írtuk.
2016. máj. 16. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fogsz tudni regenerálódni. Az intervallum hasonlóan megterhelő, mint a súlyzós edzés, tehát idő kell hozzá, hogy regenerálódjon a szervezeted. Az aerob ezzel ellentétben nem jelent nagy terhelést az izmoknak. A tápanyag és oxigénellátás az egész edzés alatt adott, így nem igazán van miből regenerálódni, illetve nem adsz okot a testednek, hogy fejlődjön.

De ha nem hiszed, próbáld ki, és meglátod. Nekem már heti háromtól olyan alvásigényem lett, hogy egész nap csak aludni tudtam volna.

2016. máj. 16. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég heti három...

A fehérjebeviteled és a C vitamin is sok... ártani nem ártasz vele, és a te pénzed... De csak a WC-be megy mindkettő...

2016. máj. 16. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!