Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért zsírosodok hasra?

Miért zsírosodok hasra?

Figyelt kérdés
Járok kondizni, és tömegelek lassan 5 hónapja.. látszódik már a fejlődés, rengeteget eszek kivan számolva minőségi kajákból, rizs, csirke zöldségek olajok, de mégis bezsírosodtam hasra.. mindig puffadt vagyok vagy nem tudom , mitől lehet? Így sincs meg mindig a ch , nem hiszem hogy attól lenne.. néha szoktam édességet is enni , de az ritka max havi 2 x keveset.Nem tudom már mitől lehet, soványan kezdtem , felszedtem kb 5 kg - t , de nem úgy fejlődök mint mások az igaz..nem vagyok szálkás ez most a tömegelés alatt lesz csak ilyen ? Mikor diétázok akkor jó szálkás leszek mert most a tömegem nő, nagy arányba csak nem szép formásan, de látszik .

2016. máj. 30. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Amiért én mellre.
2016. máj. 30. 20:36
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
Genetika. Én is hasra hízok ha sok a ch. Ennyi.
2016. máj. 30. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Genetika, nem lehet vele mit csinálni.
2016. máj. 30. 20:38
 4/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Bezony, genetika. Nekem pl a combom zsírosodik, mint a desznó.
2016. máj. 30. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Genetika, esetleg sokat eszel. Az nem számít, hogy szénhidrát nincs nagyon sok, a sok fölös kalória szeret lerakódni, bármiből is van.
2016. máj. 30. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Épp ezért a trigliceridre vigyázz!
2016. máj. 30. 21:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah rendben akkor :D, köszönöm mindenkinek , akkor megnyugodtam lehet picit csökkentem akkor a kaját :)
2016. máj. 31. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!