Kockahas?! El szeretnék kezdeni tömeget növelni és utána értelemszerűen szalkasitani. De hasra is edzek? Mert most meg zsíros a hasam, es alig látni a kockákat, de hasra is kell edzeni?
Figyelt kérdés
Olyat olvastam hogy tomegelo szakaszba lehet hasat is edzeni. (harang, stb). Vagy ha leszalkasitom akkor is szep kockás lesz?Azt tudom h az ember hasa alapból kockás,csak hogy nagyobb tömegnél elég az,,alap'',kocka,vagy kell-e még rá edzeni?2016. máj. 2. 22:31
1/4 anonim válasza:
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, de elvileg igen, kell, ugyanis erősíteni kell a hasizmod, és a törzsedet is, ugyanis későbbiekben kihat más gyakorlatok végzésénél.
2/4 anonim válasza:
Mindenre kell edzeni. Nem tudhatom, hogy neked a sima leszálkásítással elérhető has megfelel-e. Egy igazán impozáns kockahashoz azért edzenek, de nem kizárólag esztétikai szerepe van a fejlettebb izomzatnak...
3/4 anonim válasza:
A háj alatt mindenkinek vannak izmai. De ezt természetesen tornázással lehet elérni, hogy szép nagy izmaid, ezesetben kockahasad legyen. Mert a zsír alakul át izommá. Pld nézz meg egy anorexiást. Hiába vékony (betegesen) de nincs kockahasa. Csak lapos. :) Remélem tudtam segíteni valamennyire
4/4 anonim válasza:
A zsír semmiképp sem alakul át izommá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!