Mi az előnye annak, ha a mellet a tricepsszel, a hátat pedig a bicepsszel együtt eddzük?
Figyelt kérdés
Több edzésterven is láttam, hogy ezek az izomcsoportok együtt járnak. Eddig úgy tudtam, hogy ezt pont ellenkezően csinálják, mert ugyebár mindkettő segéd izom, tehát mondjuk hátedzés során a bicepszem is kap terhelést, és akkor a bicepszemet már nem tudom teljesen leedzeni. Valaki eltudná magyarázni hogy miért jó így?2016. máj. 29. 11:14
11/13 Cortez70 válasza:
illetve nálam csütörtökön megy váll-tricepsz és péntekre megy a hát-csuklya és idetettem a váll hátsó részét is.
12/13 anonim válasza:
Én külön napra rakom a kart, amikor csak tehetem. Mell és hát szintén külön nap. Mindent külön edzek. Úgy veszem észre, hogy így jobban tudok regenerálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!