Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha bicepszet háttal együtt...

Ha bicepszet háttal együtt edzem, akkor 9 sorozat elég bicepszre?

Figyelt kérdés
Vagy kevesebb is?
2016. ápr. 26. 17:27
 1/7 crudy ***** válasza:
Nem kilences ismétlésszámra gondolsz?
2016. ápr. 26. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem
2016. ápr. 26. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor is elég 9 sorozat bicepszre, ha pihenten edzed, hátazás után elég 7 is szerintem. Persze ez attól is függ, mennyire rángatsz karból hátazásnál.
2016. ápr. 26. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 12-t szoktam (én a vállal párosítom, de ebből a szempontból lényegtelen). 3 gyakorlat, 4 sorozat gyakorlatonként. Ismétlés szám: 10-ről indulok, fokozatosan emelve jutok el a 4x20-ig, utána emelem a súlyt, és kezdem elölről 4x10-ről.
2016. ápr. 26. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én hát után 10 sorozatot csináltam múltkor.
2016. ápr. 26. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:

3 gyakorlat menjen legalább. egy koncentrált, egy kalapácsfogású és egy sima. Érdemes az egyiket csigán, az egyiket rúddal, és egyet kézi súlyzókkal váltva csinálni.

Szerintem 3 sorozat csak annak elég aki pontosan tudja, hogy mekkora lesz az a súly, ami az aktuális erőszintjén a legszabályosabban maximum x-szer megy ki, célhoz mérten. Ellenkező esetben 4 vagy akár 5 sorozat kell. Kvázi "hideg" izomnál ezért nem lehet kevés sorozattal megedzeni valamit, mert amire az ember felér arra a súlyra ami már ér valamit az nem egy pillanat. Persze ha valamit tornázik előtte és eléri a kellő vérbőséget és kenést, akkor más a helyzet. Bár én akkor is paráznék nekimenni akkora súlyoknak, amekkora már ér valamit.

2016. ápr. 27. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem,és ilyenkor hátra mehet 16 sorozat 4 gyakorlat 4 sorozattal? Meg mellnél,ha vállal edzem vagy tricepsszel akkor arra is mehet ennyi?

Tricepszre meg szintén 9?

2016. ápr. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!