Ha bicepszet háttal együtt edzem, akkor 9 sorozat elég bicepszre?
3 gyakorlat menjen legalább. egy koncentrált, egy kalapácsfogású és egy sima. Érdemes az egyiket csigán, az egyiket rúddal, és egyet kézi súlyzókkal váltva csinálni.
Szerintem 3 sorozat csak annak elég aki pontosan tudja, hogy mekkora lesz az a súly, ami az aktuális erőszintjén a legszabályosabban maximum x-szer megy ki, célhoz mérten. Ellenkező esetben 4 vagy akár 5 sorozat kell. Kvázi "hideg" izomnál ezért nem lehet kevés sorozattal megedzeni valamit, mert amire az ember felér arra a súlyra ami már ér valamit az nem egy pillanat. Persze ha valamit tornázik előtte és eléri a kellő vérbőséget és kenést, akkor más a helyzet. Bár én akkor is paráznék nekimenni akkora súlyoknak, amekkora már ér valamit.
Értem,és ilyenkor hátra mehet 16 sorozat 4 gyakorlat 4 sorozattal? Meg mellnél,ha vállal edzem vagy tricepsszel akkor arra is mehet ennyi?
Tricepszre meg szintén 9?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!