Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás alatt lehetetlen...

Szálkásítás alatt lehetetlen erősödni? Pl növelni a max felhúzást?

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 22:26
1 2 3 4
 31/36 Cortez70 ***** válasza:
Lénárd Lajos is kb 70-72 szokott versenyen lenni és elég brutál az ember. Szóval nem kell ehhez 100 kilósnak lenni
2016. máj. 29. 13:39
 32/36 anonim ***** válasza:
"Ő izolacios gyakorlatkent vegzi a felhuzast " meghaltam
2016. máj. 29. 13:41
 33/36 anonim ***** válasza:
90%
Sose érttettem mi köze van valaki tömegének, vagy akár a formájának a tudásához. Pl Békakrokk is naturál amennyire olvastam itt, mégis pöppet többet tud a cuccolásról mint jópáran akik csak úgy lövöldözik magukba. Igaz ez egy másik hasonlat, de a lényeg érthető.
2016. máj. 29. 15:10
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem érted te ezt utolsó :D Ha nem vagy 100 kiló romszálkásan, akkor te itt nem vagy ember. Egyesek egyszerűen csak szánalmasak.
2016. máj. 29. 20:06
 35/36 anonim ***** válasza:
Annyit írtam, hogy hülye aki kalóriadeficitben akarja az 1rm-jét növelni felhúzásban. Ezek után jött a 75 kilózás, meg a bánizás,hogy miket kell az asztalra tenni, meg az ilyen okos érvelés, hogy testépítésről van szó nem erőemelésről (érted benne van a kérdésben, hogy max felhúzás,de felháborodik ha az erőemelés szóba mer kerülni :D) okosak a srácok.
2016. máj. 29. 20:13
 36/36 anonim ***** válasza:
Visszakanyarodva a temahoz en most pont ezt tervezem ami a kerdesben szerepel. Szeptemberig kb 10kg-ot tervezek leadni es kozben javitani a felhuzasomon (170->180) es szinten tartani a guggolast. Mivel majd egy eve heti 1 sorozatot vegzek felhuzasra az edzes vegen amit most az elejere fogok tenni es heti 6-8 sorozatra emelem 1 helyett a volumen novelese meg fogja tenni a hatasat a szalkasitas ellenere. Egyebkent mar 10 hete megy a dieta es azota az 5rm guggolasom 145-rol 150-re nott napi 70-120g kozott ingadozo feherjevel (most 90kg vagyok) szoval mire vegzek az egesszel es ugy vegzodik ahogy sejtem, hogy fog jo nehany urban legenddel sikerul leszamolnom.
2016. máj. 29. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!