Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen mozgásformát csináljak?

Milyen mozgásformát csináljak?

Figyelt kérdés
Szálkásítok, ezért kéne csinálnom aerob vagy kardio edzést. Futni és szobabiciklizni tudok, de nagyon unalmas sokáig egyhelyben azt csinálni.Milyen mozgást csináljak? Természetesen súlyzós edzést végzek.

2016. máj. 28. 19:13
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Egy helyben futsz? Kimehetsz gyors gyaloglást vagy kocogást végezni, lépcsőzni, ugrókötelezni.
2016. máj. 28. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy szobabiciklizek, hogy a számítógépem előtt a széket kifordítom, odahúzom elé a biciklit és a széken ülve tekerem. Közben pedig fórumozok, játszok, olvasok, stb. Így nem unalmas. De nézhetsz közben mondjuk filmet is.
2016. máj. 28. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából igen, egyhelyben futok. Csak az udvarban szoktam futni. A szobabiciklit úgy szoktam, hogy filmet nézek közben, de akkor olyan tempóban megyek , hogy 1 és fél óra alatt szinte meg sem izzadok.
2016. máj. 28. 19:35
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
Végezhetnél kb 20 perces intervallum kardio edzést is. Az nem unalmas.
2016. máj. 28. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kipróbáltam a 20 perces intervallumot szobabiciklin. Úgy csináltam,hogy 1perc közepes intezitáson tekertem és 30mp-ig teljes erővel,de 10perc után már csak 20mp ment teljes erővel.Miért nem tudtam 10perc után 30mp-es tekerést?
2016. máj. 28. 20:32
 6/6 Cortez70 ***** válasza:
Mert brutál terhelést ad az intervallum edzés. Bele kell ebbe jönni, hozzá kell szoknia a szív- és érrendszernek. Nem is ajánlják heti 3-nál többször.
2016. máj. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!