Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem kondiba járnátok, és...

Ha nem kondiba járnátok, és szeretnétek sportolni, melyik mozgásformát választanátok az alábbiak közül? 17L

Figyelt kérdés

Sajnos a kondis élet már nem nekem való, a porcaim szörnyű állapotban vannak (pedig csak 17 éves vagyok), de megőrülök ha nem mozoghatok. Ezek közül melyik lenne a legjobb nemcsak mozgásnak, de akár zsírégetőnek is? Ugyanis egy 6-7 kgt le szeretnék adni a bikiniszezonig :) (tudom, az étkezés is nagyon fontos, az megvan, engem most csak a mozgás része érdekel)

Előre is köszi :)

[link]

[link]

[link]

[link]

(engem az utolsó vonz a legjobban)

2015. jan. 4. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
nagyon gagyi mind.
2015. jan. 4. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem létezik zsírégető edzés.

Olyan sportot válassz, amit szeretsz csinálni!

2015. jan. 4. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Csinálj átmozgató teljes test edzést, az kevésbé terheli meg az ízületeidet mint az ugri-bugri. Összetett gyakorlatokat hagyd el, az egésznek csak ilyen rekreáció jellege legyen. Ha nem használsz táplálékkiegészítésként ízületi tápanyagokat, mindenképp szerezz be egy erõsebb készítményt; és csinálj sok aerob mozgást, a szobabicikli a legjobb.

Próbálj meg keresni egy jól felszerelt modern edzõtermet, ott lesznek jó kis izületkímélõ gépek, még egy aggastyán is eledz rajtuk.

2015. jan. 4. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:
A modern, és fullosan felszerelt edzőtermekhez sajnos nincs 20e forintom minden hónapban :) azért gondoltam ezekre, mert elérhetőek és viszonylag olcsók. persze mellette edzenék itthon is
2015. jan. 4. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom nálunk 4.5k /hó .. a terem.
2015. jan. 4. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:

2015-ben minden drága. Itt egy terembérlet 20e, egy másik kérdésben pedig az étrend 100 ezer ft :P

Nehéz évnek nézünk elébe, barátaim!

2015. jan. 4. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazad van jó lesz a sugárfitness is!
2015. jan. 4. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez mind szemét kategória, és divatbu*ulás. Még az utolsóban látok lehetőséget, attól függ hogy vezetik.

Gyenge izületekkel is lehet edzeni, csak használj kis súlyokat mint az ilyen fittnesszcsajok akik a 2-3 kilós színes súlyokkal tolják. Ők ugyan nem tudják az mire jó, de te tudni fogod hogy neked ez kell.

Szép átmozgatást kell csinálni, nagy ismétlésekkel, kis súlyokkal, és az ízületeid is erősödni fognak (hacsak nincs valami komoly orvosi problémád velük). Egy ízületvédő nem árthat (gondolj rá vitaminként), és bár nem tudom hol laksz, de a legtöbb konditerem 5ezer körül mozog havonta. Most meg úgyis akciókat nyomnak sok helyen, úgyhogy még olcsóbb is lehet.

Amúgy a bicajozás tényleg jó, úszást merem még ajánlani, arra mondják még ált hogy porc, és ízületbarát.

2015. jan. 4. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ezekből lehetne csak választani, akkor TRX.
2015. jan. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!