Szálkásítás alatt lehetetlen erősödni? Pl növelni a max felhúzást?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 22:26
11/36 anonim válasza:
Nem neked irtam a kérdezőnek, de előre megmondom, hogy a válaszában legalább 2x szerepelni fog, hogy 75 kiló :DDD azt lehet kitakarnám a hátammal a gyökeret, mindegy leszarom;)
12/36 anonim válasza:
Bunny-t koppintja. Engem is irritál.
De legalább hiteles lenne.
Sehol nincs ebben a sportban, és nem is volt soha, nem tudom, hogy mire veri magát.
13/36 anonim válasza:
Na megjötr a másik szerencsétlen aki mindenkit lebánizik, aki olyat mond ami neki nem tetszik:D ma hány emberre mondtad ezt te nyomorék? Láttam ám;D
14/36 anonim válasza:
Viszonylag jókat szoktál mondani, ugye ezek azok, amiket bemagoltál, de ahogyan ezt előadod, az úgy nem hiteles azzal, ahol most tartasz.
16/36 anonim válasza:
Így név nélkül nehéz ám követni, hogy ki kicsoda :D Amúgy meg tényleg nem értem, miért olyan fontos, hogy ki hogy néz ki. Ha valaki látna rólam egy képet, tuti sírva fakadna, hogy egyáltalán ki merem nyitni a pofám testépítéssel meg edzéssel, étrenddel kapcsolatban. Az alapvető tudásom megvan és teszem a dolgom, hogy változzon a kép. Úgyhogy pont lexarom a szaros kis bólogató jánosokat
17/36 anonim válasza:
Demagóg duma az megy semmi más a pofátokból. Ti mennyivel vagytok hitelesebbek? Nem azért jó amit írok mert 75 vagy 150 kilósan írom, hanem a tartalma miatt. Felesleges ez a magolós kitaláció, benedek elek.
18/36 anonim válasza:
Példa: Elmondja nekem a nagyapám, hogy bojlira jön a hal. 5 perc múlva ezt mondom egy csávónak: Bojlira jön a hal, te fogyatékos. Hogy lehetsz ennyire idióta, hogy ennyit nem tudsz?
Mégis hogy hangzik ez egy olyan szájából, aki 5 perce tudja, hogy bujlira jön a hal?
Ez vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!