Szálkásítás alatt lehetetlen erősödni? Pl növelni a max felhúzást?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 22:26
21/36 anonim válasza:
Milyen 5 perce? Mi az anyádról beszélsz? Nehezen hízó vagyok és 1-2 évig nem az volt a prioritás, hogy tömeget építsek mert leszartam. Nem csak tudás kell hozzá ugyebár. Ezalatt viszont annyi lét kerestem amennyit te sosem fogsz, gondolom még anyáddal élsz. Most viszont már elkezdtem tömegelni, majd meglátjuk mi lesz. Egyszerű vagy, mint a szög. Primitív senkiházi. Ilyennel, hogy beszéljek szépen? Tényleg fogyatékos vagy, nem tudom szebben mondani vágod?:D
22/36 anonim válasza:
tudásban nem mérvadó a forma, valaki cuccal jól néz ki de köze nincs az egészhez, meg van aki nem edz, de vágja... am is egy testsúlybol semmit nem szürsz le, nem mindegy az arány, a tzs. stb
23/36 anonim válasza:
Te vagy annyira primitív, hogy fel sem fogod, amit írok.
Hogy jön ide a pénz?
Van pénzem bőven.
24/36 anonim válasza:
Sejtettem, hogy nem esik le. Nem a pénz a lényeg. Fogd már fel te nyomorék, hogy nem ez volt a cél egy jó ideig, hogy nagyobb legyek mert a meló és ez ütötte egymást. Most majd meg ez lesz a fontosabb és nagyobb is leszek, ez ennyi :D egyébként nem tartom magam testépítőnek mert homokozót csináltatok az egészből, inkább az erőemelés felé hajlok, van még hova fejlődni de nem sietek sehova.
25/36 anonim válasza:
Herold, most nem arról van szó, hogy jó-e vagy nem, amiket leír a testépítéssel kapcsolatban.
Bunny2, túl nagy a pofád ahhoz képest, amit fel tudsz mutatni. A múltad nem ok a nagy pofádra, a jelened sem.
26/36 anonim válasza:
És te mit tudsz felmutatni 37 százalékodon kívül nagyfiú?:D
27/36 anonim válasza:
Érted a csávó úgy tesz mintha bármit is tudna rólam jön a múlttal meg jelennel:DD bohóc vagy!
28/36 anonim válasza:
Dióhéjban annyi, hogy valamit le kéne tenni az asztalra ehhez a stílushoz.
29/36 anonim válasza:
Amúgy nem értem mi a f** bajotok van a 75kg-al. Mivan akkor ha testépítés kategória? Ő is testépítő és 75kg, de elnem hinnéd róla, hogy annyi. [link]
30/36 anonim válasza:
Itt senki nem hiteles forras csak 37%. Ő izolacios gyakorlatkent vegzi a felhuzast, szoval nyilvan tudja mirol beszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!