Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Optimális pihenőidő a sorozato...

Optimális pihenőidő a sorozatok között? Kisebb izomcsoportokra fél perc, nagyobbakra 1 perc elég?

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 18:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
az érdekes, én bármilyen láb vagy hát gyakorlat után 3-4 percig pihenek, kapkodom a levegőt, hányingerem van, dobog a szigem, agyam, stb
2016. máj. 28. 19:42
 22/42 Cortez70 ***** válasza:
De te nem 100 kg alatti súllyal guggolsz. ;)
2016. máj. 28. 19:49
 23/42 anonim ***** válasza:

Értem én Herold. :) Nyilván én sem szaladok oda az állványhoz guggolni rögtön felhúzás után. Én is pihenek :) Már amikor az erőemelő programomat csinálom.

Crossfit köredzéseken pl. simán megyek guggolni felhúzás után azonnal minimális pihenés után. De ott ugye a súly is sokkal kisebb, és ahogy írtam, az tisztán állóképességi edzés, erő és izomnövelésre aligha alkalmas.

2016. máj. 28. 19:49
 24/42 anonim ***** válasza:
Crossfit X_X X_X X_X
2016. máj. 28. 19:53
 25/42 anonim ***** válasza:
Tudom tudom, a crossfit-tel én vagyok itt a feketeseggű :D, de szerintem ha megfelelő módon csinálod a megfelelő cél érdekében, akkor szerintem szuper dolog.
2016. máj. 28. 19:57
 26/42 anonim ***** válasza:
eddigi válaszolóktól kérdezem: ti minden sorozatot bukásig csináltok, hogy "lihegtek, hányingeretek van, stb."? guggolásnál meg felhúzásnál még érthető lenne, de pl. egy egyszerűbbnek mondható csigás letolásnál is ez van és pihentek 3-4 perceket?
2016. máj. 28. 19:57
 27/42 anonim ***** válasza:
Szinte sosem edzek bukásig, borzasztó ritka, amikor mégis besikerül. Nem használok csigás gépeket, de kisebb izomcsoportra történő gyakorlatoknál nem kell annyit pihenni sem, mit a nagyobb, összetettebb gyakorlatok esetében.
2016. máj. 28. 20:01
 28/42 Cortez70 ***** válasza:
26, olvasd már el az első kommentem idióta, mielőtt beszólnál kisgyerek! Ki dumált csigás szarokról?
2016. máj. 28. 20:01
 29/42 anonim ***** válasza:
Ne csak a kommentek felét olvassad :) bármilyen láb v hát gyakorlatrol volt szó.
2016. máj. 28. 20:03
 30/42 Cortez70 ***** válasza:
Nem tud olvasni értelmezni, de beugat a hulyegyerek. Ki írta, hogy csigás kisebb súlyos gyakorlatoknál több perc kell? Senki. Nagy súlyos alapgyakorlatokról van szó!
2016. máj. 28. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!