Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért olyan fura ha valaki...

Miért olyan fura ha valaki nyújtásokat csinál konditeremben bemelegítésként?

Figyelt kérdés
Senki mást nem látok abban a teremben nyújtást csinálni edzés előtt, sőt még kardiót sem, egyből fekszenek neki mellezni 80-100 kilóval. Szerintem egészségesebb egy jót kardiózni előtte meg főleg nyújtani, hogy elkerülhető legyen a sérülés. Ezzel szemben senki nem szokott, ha valakinek meg van felelősségtudata is csinálja azt megmosolyogják. Ti szoktatok?
2016. máj. 24. 14:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
nem. miért, hol látsz kitartott 4-5 másodpercig feszülő inakat? én sehol.
2016. máj. 24. 18:53
 32/37 anonim ***** válasza:
de megint gond van a szövegértéssel, a videó cime amúgy is "Dynamic warm-up" nem "streching"
2016. máj. 24. 18:58
 33/37 anonim ***** válasza:
Beszélgethetünk a dinamikus és a statikus nyújtásokról is... Amúgy alapvetően HaroldKÁval vagyok (aki rém türelmes), elég köztudott dolgokat adott elő. Edzés előtt bemelegítünk, ha van is nyújtás, rövid, dinamikus, a rendes, kitartott, statikus nyújtások edzés után kellenek.
2016. máj. 24. 19:16
 34/37 anonim ***** válasza:
de mindegy, mert úgy sem érti... amúgy a türelmes az most irónia volt? :D
2016. máj. 24. 19:43
 35/37 A kérdező kommentje:

33

Ennyi az egész, kommunikálni is tudni kell :D

Igen, a dinamikus nyújtásra értettem már a kezdetektől fogva, azt pedig szinte mindenki mindenhol csinálja. Nem a félórás nyújtásokra, amikhez természetesen kell bemelegítés. De a dinamikus nyújtás szolgálhat bemelegítésként is. De nem akart jól érteni a kicsi Heroldunk :D

2016. máj. 24. 20:34
 36/37 anonim ***** válasza:
nem. alapból dinamikus nyújtást sokan nem ajánlják, és tudod miért? mert sérülésveszélyes. 3 évig küzdősportoltam csak többet tudok a nyújtásokról és a bemelegitésről mint te, meg a kisskegyedes cikkjeid. dinamikus előtt is ugyanúgy be kell melegiteni, és tudod mi a különbség? hogy szakaszosan csinálod, nem folyamatosan, és sokkal kevésbé hatékonyabb, mint a statikus. de mindegy, neked tényleg nincs értelme irni.
2016. máj. 24. 20:37
 37/37 A kérdező kommentje:
akkor meg mi a f@aszért írsz? :D
2016. máj. 24. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!